Zece ani de Love Events

Brand-ul de petreceri Love Events aniverseaza 10 ani de existenta cu un party de exceptie in Studio Martin. Pe 12 noiembrie, in acest local-emblema al clubbing-ului bucurestean, este invitat sa mixeze DJ Snoopy din Ungaria, in cadrul evenimentului ce se va desfasura sub titulatura “Love Sensation DJs Remember”.


Rosario Internullo si Kool completeaza line-up-ul noptii, petrecerea fiind continuata de Pagal intr-un after-hours incepand cu ora 5:00 la Barocco Bar.


Love Events a luat fiinta in toamna anului 2000 cu scopul de a organiza petreceri pentru oamenii pasionati, de a impartasi cu prietenii muzica electronica de calitate si in general din dragoste pentru distractie. Faptul ca acest brand a fost cladit din pasiune rezulta din statisticile vremii. Pe atunci, o mana de oameni stiau ce inseamna DJ, muzica electronica era buna numai de generice TV si la un party fiecare fata era familiara.
De la acele vremuri lucurile s-au schimbat radical, insa spiritul Love Events a ramas acelasi: din dragoste pentru muzica, din dragoste pentru clubbing.


Conceptul Love Sensation DJs Remember este cel mai drag dintre cele create de Love Events pe parcursul acestor ani, fiind folosit pentru prima data in 2001. Sub numele de atunci “Flashback Party”, ideea a fost de a aduce muzica “veche” inapoi in prim-plan.


Love Sensation DJs Remember a prins viata apoi abia in primavara lui 2007, cu Pagal, Kool, Rosario Internullo si Livio, adica cel mai iubit careu de DJ romani ai momentului. Tot acestia patru au continuat seria de petreceri in 2008, cand evenimentul a fost suprapus peste Valentine’s Day, ca si februarie in acest an.


Editia din 12 noiembrie va fi prima petrecere ce are in line-up un invitat din strainatate. Este vorba despre DJ-ul ungur Snoopy, unul dintre promotorii muzicii tech-house si progressive de calitate ce a surprins pe toata lumea in vara lui 2001 cand a adus, impreuna cu Kool si Dusan, sound-ul futuristic din Ungaria pe litoralul romanesc, la Oxxo, dar si in Bucuresti la club Space.
Mixurile lui Snoopy erau in alta liga comparativ cu multi alti DJ romani, numai din selectia muzicala, fara sa mentionam si tehnica ireprosabila. Snoopy a fost, asadar, la fata locului si la timpul potrivit, a experimentat inceputurile clubbing-ului romanesc si chiar si-a adus aportul la dezvoltarea fenomenului, prin influenta pe care el si cei mentionati au avut-o asupra scenei si DJ-ilor romani.


Toate acestea il recomanda pe Snoopy pentru noaptea aniversara Love Events, in care dragostea pentru muzica primeaza. In retrospectiva a 10 ani de activitate, Love Events doreste sa multumeasca partenerilor, cluburilor si colaboratorilor, fosti si actuali, printre care mentionam, in ordine alfabetica, Anyplace.ro, Beatfactor.ro, DjSuperstore, Club Gossip, Kogal Club, Kristal Glam Club, Il Divino, Fotoclubbing.ro, Love2dance.ro, Club Magic, Qlevel ,Nights.ro, Studio Martin si The Mission, Club Session, Tilllate.ro, Tonight.eu, Vibefm. De asemenea, tuturor artistilor care au fost prezenti in pupitru in acest timp si care ne-au incantat urechile,enumeram doar cativa, Pagal, Kool, Rosario Internullo, Optick, Negru, Marika, Raoul Russu, Adrian Eftimie,Vania, Marco Briguglia,Raresh. Nu in ultimul rand, Love Events multumeste participantilor la evenimente, clubberilor si prietenilor care au facut posibile toate momentele frumoase din acest deceniu. Va asteptam vineri, 12 noiembrie, la Studio Martin!

0 comentarii: