Kulturhaus Weekend

Friday, October 22, 2010 - Festhalle (etaj) - Open doors 20:30, Concert starts at 21:30
Dekadens - Lansare album "City Of Paper".
Kulturhaus Bukarest găzduieşte pe data de 22 octombrie, de la ora 20:30, lansarea celui de-al doilea album al trupei Dekadens, numit "City Of Paper".

Pentru că decorul ce-i înconjoară nu-i mai mulţumeşte, membrii trupei Dekadens, adică Andreea Lupescu (voce), Janin Pasniciuc (chitară, samplers) şi Andrei Petrila (tobe) se decid să-şi creeze un oraş propriu. Unul de hârtie pe care să-l modeleze aşa cum doresc atunci când totul în jur devine banal. City Of Paper.
Invitaţi speciali ai evenimentului vor fi Artan şi Răzvan (Partizan) iar în deschidere vor cânta alţi prieteni ai trupei, Perfect Zero For Infinity.
Preţ bilet: 20 lei, iar primele 200 de persoane primesc CD-ul "City Of Paper" cadou.
De la ora 23:30, intrarea este liberă în cadrul petrecerii din fiecare vineri "Melting Pot".

Saturday, October 23, 2010
Festhalle (etaj)
Open doors 18:00, Concert starts at 19:00
"I got shOt!" 2010
Kulturhaus găzduieşte pe data de 23 octombrie a VI-a ediţie a expoziţiei "I got ShOt!" 2010, gândită de această dată ca o petrecere numai bună pentru a deschide sezonul de zăpadă. "Vrem să ne amintim cum a fost anul trecut pe munţi. Şi pentru că tu ne vei arăta momentele imortalizate de tine şi gaşca ta, noi vom premia filmele şi pozele cele mai apreciate de către juriul nostru."
Vor fi multe premii surpriză, expoziţii ale materialelor participante la concursurile "I Got ShOt", shop-uri de specialitate, petrecere cu DJ Bully şi concert Viţa de Vie.
Preţ bilet: 15 lei




After 23:00
KulturProgramm - a party for sharp people
Înainte de 1989, termenul de "program cultural" era folosit pe scară largă pentru a desemna un eveniment de "culturalizare a maselor". În Berlinul de Est, termenul de "Kuturprogramm" avea exact același sens. După 1989, atât în România cât și la Berlin, "program cultural" sau "Kulturprogramm" descrie ori "o băută crâncenă" cu prietenii apropiați, ori un eveniment în care limitele personale de libertate și/sau libertinaj au fost împinse până la maxim. 
Un party pentru oameni destepti.
rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock
Intrare liberă

0 comentarii: