Weekend 01.10 - 02.10

Friday, October 1, 2010 - Festhalle (etaj) - Grand Opening Party (Part 1)
După preview-ul de sâmbăta trecută, ușile Kulturhaus (casei de cultură - în traducere) se deschid la ora 22.00 în mod oficial. Este seara în care pornim cronometrul de la 00:00:00. Această seară o vom sărbători-o peste ani, atunci când construcția unuia dintre cele mai avangardiste concepte în domeniu se va fi încheiat și se va intra în perioada de deplină maturitate.
Un moment al serii va fi dedicat "Vitrinei cu haine" - colecția bărbătească toamnă/iarnă 2010/11  a creatorului Florin Dobre (Wings Fashion Boutique)
DJ-ii serii sunt: Jiji, Balamuc, Gemini Bross, NotSoCommonDj, Iulian. Visual by Cossix
Intrare liberă

Studio Martin - EXCLUSIVE NIGHT
friday, 1st of october
FATBOY SLIM
TBF
LIMITED TICKETS EXCLUSIVELY
AVAILABLE BY PRE-SALE HERE:
100 lei --->> http://bilete.ro/




Expirat OtherSide Re-opening Party
Vineri 1 octombrie
Rotopercutor, ora 23.00

Sambata 2 octombrie
Les Triplettes de Belleville
-Bully, Tomasan & VRT- , ora 23.00



Kulturhaus : Saturday, October 2, 2010 - Festhalle (etaj) - Grand Opening Party (Part 2)
Cronometrul pe care l-am pornit aseară ne arată că a trecut deja o zi de la momentul zero. La ora 22.00 se deschid ușile pentu petrecerea de deschidere a Kulturhaus, partea a doua. Creativitatea și atitudinea ce ne-a fost sugerată într-un mod foarte subtil în seara de vineri, va fi cea care va predomina în această noapte. Fără nici un "adjuvant" exterior, fără nici un moment special organizat în acest scop. Cum se va întâmpla? Prin noi înșine, cei ce vom fi prezenți. Specialiștii ar spune: într-un mod organic, din interior către exterior.
Intrare libera.

0 comentarii: