Alexandrina Hristov live la Femei pe Matasari

Astazi, sambata, 18 iunie, in cadrul Femei pe Matasari am avut parte de un concert de exceptie al Alexandrinei Hristov.
Timp de 1 ora, pe una din strazile incalzite de soare ale Bucurestiului, Alexandrina a electrizat si incantat publicul ce a sosit, in mare parte, special pentru a vedea prestatia sa.
De la hituri ca "Noi doi", "Fata merge pe jos", "La Russe", "Femei dietetice", "Maria" sau "Numai tu" si ajungand pana la "Spre sud" sau "Nimic nu e ca tine" (melodii neincluse pe albumul sau "Om de Lut") publicul numeros a ramas captiv in fata minunatei voci a cantaretei si a maiestriei cu care aceasta canta la pian.
Alexandrina a cantat 1 ora in soare pentru un public ce a stiut sa aplaude, sa propuna melodii pe care dorea sa le asculte si impreuna atat ea, cat si noi, am creat o frumoasa prietenie muzicala.
Din pacate, organizatorii nu au putut gestiona asa cum trebuie acest concert astfel incat au exista usoare probleme de sonorizate (de notat ca sunetistul tot disparea din peisaj) dar si, spre amuzamentul general, o usoara intercalare cu probele de sunet pe care o anumita trupa le efectua pe o scena din apropiere (lucru ce din nou n-ar fi trebuit sa se intample).
Per total, o amiaza frumoasa alaturi de una dintre artistele de rara exceptie pe care aceasta piata muzicala o detine.
Multumim Alexandrina!



[copyright foto & video : Urban Things - va rugam citati sursa in cazul preluarilor]

0 comentarii: