Concertul Opeth de la Bucuresti a fost amanat

Conform site-ului oficial al trupei suedeze Opeth concertul pe care trupa urma sa-l aiba la Bucuresti, alaturi de Katatonia, duminica 5 iunie la Arenele Romane a fost amanat.
"It is with deep regret that we have had to pull out of the planned show in Bucharest on June 5th, this is due to the failure of certain contractual economic conditions not being met. Best endeavors are being made to reschedule the date, and more information will be posted at a later date. In the meantime it is suggested that ticket holders return to ticket outlets for refunds."


UPDATE: Concertul pe care trupele OPETH si KATATONIA urmau sa-l sustina duminica, 5 iunie, la Arenele Romane se amana din cauza situatiei economice dificile si a unor probleme logistice ce nu au putut fi rezolvate in timp util.

Concertul va fi reprogramat in toamna la o data ce va fi comunicata in cursul saptamanii viitoare. Biletele achizitionate pana acum precum si toate promotiile pentru acest concert raman valabile pentru noua data.

In cazul in care cei care si-au cumparat bilete nu pot sau nu doresc sa participe la noul concert, acestia isi pot recupera contravaloarea biletelor de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, in decursul a 6 saptamani incepand de astazi, 3 iunie.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de amanarea acestui concert si va invitam sa urmariti siturile oficiale ale celor doua trupe precum si pagina noastra de facebook.

Concertul de duminica ar fi fost al doilea pentru fiecare din cele doua trupe pe care l-ar fi sustinut in Romania si primul in care s-ar fi aflat pe aceeasi scena. OPETH a cantat pentru prima oara in Romania in anul 2009 la festivalul Artmania in fata a 5000 de spectatori, iar concertul KATATONIA de la Clubul Preoteasa din anul 2007 a fost sold-out.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event (punct) mu

0 comentarii: