Concert Lake of Tears la Bucuresti - bilete ieftine

Concertul Lake Of Tears se apropie cu pasi repezi! Pe 25 iunie vor urca pe scena Arenelor Romane veteranii goth-metalului! Special pentru fanii care isi doresc sa-i asculte live pe suedezi, preturile biletelor au scazut cu 15 procente!

Oricine cumpara un bilet la Lake Of Tears in perioada 9-12 iunie, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Astfel, pretul initial al biletului, de 100 de lei, se micsoreaza, cumparatorul platind doar 85 lei! Au mai existat promotii pentru acest concert dar aceasta este ultima reducere de care mai pot profita fanii metalului!

Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (9-12 iunie) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.ro.

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a 14-a saptamana in care se desfasoara! Conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

Lake Of Tears a luat nastere in Suedia si abordeaza genul metal. Trupa abordeaza diferite genuri de muzica: de la doom metal la pop psihedelic, gothic rock si chiar folk. Pana acum au lansat 8 albume. Cel mai recent produs muzical al nordicilor se numeste Illwill si se incadreaza in acelasi gen cu care suedezii si-au obisnuit deja fanii si pe care acestia l-au denumit: "laketearsian"!  Ultimul album contine 13 track-uri dintre care 10 sunt piese noi iar 3 sunt bonus live track-uri.

Preturile biletelor sunt diferite, in functie de perioadele in care sunt cumparate:
- 1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general (pret intreg) - cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei, numai in perioada 9-12 iunie!
- 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general


Asadar, daca esti fan Lake Of Tears, profita de ocazie si cumpara-ti un bilet mai ieftin cu 15 procente!

0 comentarii: