Lansare DoR 6 in Control Club

Marti 14 iunie, ora 20.00 @ CONTROL:
Lansare DoR 6
Live act: Robin and the Backstabbers și The MOOoD

Marți, 14 iunie 2011, Decât o Revistă lansează în București numărul de vară - cu mai multe familii decât un bloc de patru etaje (cel puțin).
Evenimentul va avea loc în Club Control, de la ora 20:00, cu citiri din revistă și cântari cu prietenii noștri de la Robin and the Backstabbers și The MOOoD. Apoi, party cât ne ţine.
Intrarea e liberă. La lansare, găsiţi revista cu preţ redus: 20 de lei.
...
Pentru acest număr, am provocat 30 de fotografi minunați să facă un portret de familie. Albumul rezultat e cover story-ul numărului. Iar dintre ele, am ales-o pe cea făcută de Cristian Crisbăşan pentru copertă. Crisbășan e pasionat de nuduri, unele cuprinse în 2007 într‑o antologie Taschen. Familia pe care a fotografiat-o e a bunului său prieten, designerul Iulian Puiu. Iulian apare alături de Ioana și de fiica lor, Letiția.
Printre protagoniștii acestei ediții se mai numără Tudor Sișu – care își revine muzical după problemele cu drogurile și închisoarea; Melania Medeleanu – care, în pauza pe care și-a luat-o de la televiziune, a făcut un program de afterschool pentru copiii din Clinceni; Dan Perjovschi – cel mai sintetic și accesibil artist vizual din România; Marius Ghenea – un caz școală de antreprenoriat românesc; pompierii din București – care încearcă să-nțeleagă cum moartea unuia de-al lor le-a schimbat profesia; și mulți alții.

0 comentarii: