Narcotango revin la Bucuresti

Pe 12 iulie 2011 Narcotango revine in Romania intr-un show extraordinar. Incepand cu ora 20:00 . Sunteti asteptati la Teatrul de Vara din Herastrau la un spectacol argentinian complet: cu momente de dans, visuals si invitati surpriza.

In anul 2000, Carlos Libedinsky, directorul muzical al trupei Narcotango, incepe sa danseze tango gasind in aceasta experienta un punct de cotitura in interesul sau muzical. Intensitatea oferita de milonga, expresia dezvoltata de dansatorii pe ringul de dans a declansat dorinta de a crea o punte intre traditionalul tango si secolul XXI.

Dupa ce in 2009 trupa a primit 2 nominalizari la Premiile Latin Grammy si Premiile Gardel, odata cu lansare noului album, Limanueva, Narcotango a fost nominaliazata din nou la Premiile Latin Grammy 2010 pentru cel mai bun album de tango.

Cum trupa se afla in plin turneu de promovare pentru cel mai recent album, dupa succesul evenimentului din vara lui 2009, Narcotango viziteaza din nou Bucurestiul.

Biletele sunt disponibile in reteaua Diverta, magazinul Muzica, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinul Unirea si online pe bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro si
myticket.ro.

0 comentarii: