The Light Cinema serbeaza Ziua Internationala a Strumfilor

25 iunie 2011
The Light Cinema sarbatoreste Ziua Internationala a Strumpfilor
De ziua lor, Strumpfii iti fac cinste cu Slushy strumpfos la The Light Cinema!
 

In data de 25 iunie vor avea loc nenumarate evenimente ştrumpfice în toată lumea.
Haideti cu totii sa-i sarbatorim pe Strumpfi si la The Light Cinema Liberty Center!
Imbraca-te ca un strumpf (alb si albastru), vino la The Light Cinema pe 25 iunie si primesti cadou un slushy strumpfos!
In ziua de 25 iunie, declarata Ziua Internationala a Strumpfilor, va invitam sa veniti la The Light Cinema imbracati in albastru si alb! Toti cei care se vor imbraca precum strumpfii vor primi din partea casei un Slushy delicios si racoritor.
Ştrumpfii întreprind prima lor călătorie în 3D odată cu producţia Columbia Pictures/Sony Pictures Animation, comedia hibridă live-action/animation, The Smurfs, când vrăjitorul Gargamel îi alungă pe Ştrumpfi din satul lor natal, printr-un portal magic, aruncându-i în lumea noastră, chiar în mijlocul Central Park din New York. Blocaţi în Marele Măr, Ştrumpfii trebuie acum să-şi găsească drumul înapoi către satul lor natal, înainte ca Gargamel să le dea de urmă.
Premiera Strumpfii 3D: 26 august 2011
Povestea Ştrumpfilor – creată de Peyo – a debutat în 1958 odată cu crearea unor cărţi de benzi desenate, care au fost ulterior transpuse atât pe marele cât şi pe micul ecran.  De-a lungul anilor, micile creaturi albastre au trecut dincolo de paginile cărţilor sau de marile şi micile ecrane.  Ele au inspirat numeroase discuri şi CD-uri care s-au vândut în milioane de exemplare, întregi colecţii de figurine şi jucării şi numeroase alte produse.  În total, peste 3.000 de produse derivate au fost create pe baza Ştrumpfilor, iar firme şi companii renumite şi-au transmis mesajele publicitare cu ajutorul ştrumpfilor.  O multitudine de proiecte noi au apărut în timp, făcând ca succesul Ştrumpfilor să se extindă la nivelul întregii planete!

Informaţii suplimentare despre Ziua Internaţională a Ştrumpfilor, vizitaţi site-ul www.GlobalSmurfsDay.com

Va asteptam la The Light Cinema Liberty Center in data de 25 iunie sa ne racorim strumpfeste cu slushy!
La multi ani strumpfilor!

0 comentarii: