Britanicii care au vândut O2 Shepherd’s Bush Empire în doar 3 minute concertează la ARTmania!



“Așteptăm primul nostru concert în România! Niciunul dintre membrii trupei nu a mai fost vreodată în România. Nici măcar în vacanță! Vom folosi această oportunitate pentru a experimenta cât mai mult din cultura acestei țări. Îi așteptăm pe toți fanii noștri la Sibiu. Va fi un concert excelent. O bună ocazie să ne facem și alții fani!”, spun britanicii You Me At Six, care vor cânta pentru prima dată pe o scenă românească sâmbătă, 29 iulie, la Festivalul ARTmania. Staruri ale noului val în Marea Britanie, considerați cea mai bună trupă live engleză, You Me At Six își anunță, printr-un turneu mondial, cel de-al cincilea album de studio, “Night People”, lansat în luna ianuarie a acestui an.

"In New Music We Trust". You Me At Six a avut un succes uriaș anul acesta în turneul programat în Marea Britanie. Seria concertelor din primăvară a înregistrat un record de vânzări, performanță care i-a urcat rapid pe primul loc în Music Week’s UK Ticket Charts. Uriașul succes a culminat cu un record absolut, înregistrat la concertul de la O2 Shepherd’s Bush Empire, care a fost sold-out în doar trei minute. Și-au câștigat reputația de rockeri plini de forță și sunt recunoscuți drept una dintre cele mai bune trupe live din Marea Britanie. Turneele lor sunt în întregime sold-out, fie că spectacolul este pe ​​Wembley Arena sau pe O2, sunt invitați în cele mai vizionate emisiuni ale momentului și rămân pe primele locuri în topurile stațiilor radio. Noul album, - foarte anticipatul “Night People” -, a avut darul de a le aduce încă și mai multă popularitate, consolidându-le statutul de staruri ale noului val rock britanic. Albumul a fost înregistrat la Nashville, la Black Bird Studios, în colaborare cu faimosul Jacquire King, un producător laureat cu premiului Grammy, colaborator al unor mari artiști, precum Kings of Leon sau James Bay. “Night People” a fost mixat de Andrew Scheps, care s-a ocupat, de-a lungul carierei, de Black Sabbath sau Red Hot Chilli Peppers.
You Me At Six au un stil inconfundabil, chiar dacă unii găsesc în AND-ul lor ceva urme lăsate rock-ul american, de la Blink-182, la Incubus sau Thrice, ba chiar și influențe pop-country-rock. Toate sunt, însă, redefinite, într-o abordare personală, plină de forță, contemporană. “Take of Your Colors”, albumul lor de debut, a fost lansat în 2008 și le-a adus o nominalizare pentru titlul de cea mai bună trupă britanică, premiu pe care l-au ratat. Au primit acest titlu în 2011, pentru single-ul “Byte My Tongue”, lansat în colaborare cu Oliver Sykes. Au fost aplaudați în Japonia, în Europa sau în Statele Unite, iar anul culeg laurii pentru cel de-al cincilea album de studio, “Night People”. Un album colorat, variind de la tonuri sumbre, apăsătoare, către nuanțe senine, pop rock, hard rock și chiar rock’n’roll. Albumul a intrat direct pe locul trei în topurile britanice și pe primul loc în Noua Zeelandă.


· Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project și Walkways sunt trupele confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania din Sibiu.

·  Biletele au fost puse în vânzare în rețelele Eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro și pe Kompostor.ro. În cea de-a doua perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 230 de lei, urmând ca la locație prețul sa fie de 250 lei.

· Pentru această ediție, ARTmania Festival a pus în vânzare un număr limitat de bilete pe zi, la prețul de 140 lei.

# # #

PARTENERI COMERCIALI:  BANCA TRANSILVANIA, BECK’S

PARTENERI: AROC, TAKE A STAND, YOUROPE

0 comentarii: