Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” în premieră la Constanța!

Suntem ceea ce mâncăm, bem și respirăm. Și nimic nu o demonstrează mai bine decât expoziția „ După ce-a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” își deschide porțile la City Park Mall Constanța, in parcarea VIP nivel -1 Nord, de pe 15 iulie până pe 15 octombrie 2017. Expoziția își continuă astfel turneul în România, după ce a petrecut 4 luni la Cluj Napoca în 2015, unde a înregistrat peste 29 000 de vizitatori, și 3 luni la Timișoara, cu 26 000 vizitatori. Turiștii estivali și constănțenii vor descoperi, într-o manieră educativă unică, fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează, cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale și secțiuni. Un eveniment produs de Universal Exhibition Group și organizat de Events în colaborare cu City Park Mall Constanța.

Vizitatorii vor porni într-o călătorie extraordinară în interiorul organismului uman, descoperind misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale și secțiuni. Printr-un proces de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid), țesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permițând vizitatorilor să vadă direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului.

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Prezentând comparativ țesuturi, organe sau celule sănătoase și variantele lor afectate de diverse boli, expoziția oferă celor ce-i trec pragul șansa de a vizualiza și de a înțelege mai bine condiții medicale frecvent întâlnite (cancer renal, accident vascular cerebral, cancer pulmonar etc). 

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” poate fi o experiență valoroasă personala si de familie, o ocazie unică pentru părinți de a le explica copiilor complexitatea corpului uman, nevoia de o nutriție corectă, sport regulat, un stil de viață sănătos, precum și impactul unor obiceiuri nocive precum fumatul sau consumul excesiv de alcool. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților. Organizatorii și-au propus să implice atât școlile locale, profesorii, dar și unitățile medicale în demersul lor de a promova cele mai bune practici pentru o viață sănătoasă, dar și de a crește interesul tinerilor pentru profesiile medicale.

“O expoziție fascinantă, care are câte ceva pentru toată lumea, de la cei mai buni chirurgi la oamenii obișnuiți” - Chicago Tribune / “O expoziție care îți dă șansa să te oprești și să reflectezi” - Detroit Free Press / "Frumoasă și uluitoare" - Press-Register Mobile

„OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de City Park Mall Constanța, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

Biletele vor putea fi achiziționate începând cu data de 15 iulie de la intrarea în expoziție sau din rețeaua Eventim. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.
           
BILETE
Adulți
Pensionari/Studenți
Elevi (până în 18 ani)
*Pe bază de carnet de elev
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
45 lei/ pers.
53 lei/ pers
28 lei/ pers.
34 lei/ pers.
28 lei/ pers.
34 lei/ pers.






Grupuri de peste 10 copii
Luni - Vineri





25 de lei/ pers.
Pentru clasele de elevi este
necesară o rezervare la adresa






Abonamente de Familie
1 adult + 2 copii
2 adulți + 1 copil
2 adulți + 2 copii
Luni - Vineri
Sămbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
Luni - Vineri
Sâmbătă - Duminică
76 lei/ grup
92lei/ grup
96 lei/ grup
105 lei/ grup
110 lei/ grup
128 lei/ grup










Despre Universal Exhibition Group:
UNIVERSAL EXHIBITION GROUP (UEG) are la originea sa Universal Events Group, companie cu renume internațional și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul organizării de expozitii. UEG produce proiecte expoziționale pentru muzee, galerii, centre comerciale, spații publice sau private. Printre expozițiile organizate până acum se regăsesc expoziții care au ca temă comori ascunse ale lumii (Titanic, Armata de Teracotă), dar și numeroase expoziții despre anatomia corpului uman, printre care și „OUR BODY: The Universe Within”.

Despre Events:
Events a organizat în premieră în România, la Muzeul „Antipa” din Capitală, în anul 2013, un proiect similar, Expoziția The Human Body, care a înregistrat un adevărat record de audiență pentru circuitul muzeal românesc, peste 88 000 de vizitatori.

0 comentarii: