Simona Halep, ambasador al Mercedes-AMG, conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet



În cadrul parteneriatului său pe termen lung cu Mercedes-Benz România, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017. Parteneriatul a debutat în primăvara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé. Pe durata colaborării de durată cu Mercedes-Benz România, vedeta tenisului românesc feminin va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.
 
“Simona Halep reprezintă un exemplu de pasiune pentru performanță și excelență sportivă și suntem mândri să facem echipă cu ea în anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atât Simona, cât și Mercedes-Benz România au același țel – să fim The Best, iar asta face acest parteneriat să fie unul autentic și o potrivire perfectă pentru ambele părți,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.
 
“Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună,” a declarat Simona Halep.
Parteneriatul marchează aniversarea a 50 de ani de excelență și performanțe sportive specifice Mercedes-AMG. În 2017, compania din Affalterbach marchează cea de-a 50-a aniversare. Pe parcursul acestei jumătăți de secol, Mercedes-AMG a înregistrat multiple performanțe și a stabilit numeroase recorduri în segmentul sportului cu motor, fiind în prezent vârful de lance în materie de performanțe sportive al concernului.
 
În cel de-al 50-lea an de existență a AMG, oferta Mercedes-AMG este mai cuprinzătoare și mai impresionantă ca oricând, oferind peste 50 modele – de la limuzine sau versiunile estate, până la o gamă vastă de SUV-uri și coupé-uri – toate definite de conceptul driving performance.

0 comentarii: