Loredana – Turneu Sentimente in Canada

Toamna se anunta foarte incarcata pentru Loredana, probabil cel mai spectaculos artist din Romania. Intre filmarile la Vocea Romaniei si pregatirea unei noi superproductii pentru Sala Palatului, in octombrie Loredana merge cu show-ul Sentimente in Canada intr-un mini turneu.
 
Spectacolul Sentimente a fost prezentat la Sala Palatului anul trecut si a fost una dintre cele mai mari productii ale unui artist roman – peste 3 ore de show, 40 de muzicieni pe scena, 13 look-uri spectaculoase ale Loredanei -, o productie care a vorbit in ritmuri diverse despre emotiile artistei, despre diversitate, curaj, autenticitate si nevoia de a-ti gasi puterea in mijlocul familiei.

Pentru turneul din Canada, artista pregateste o versiune speciala a acestui spectacol care va contine o parte importanta din cantecele pe care le indrageste diaspora, cantece care vor vorbi si despre sentimentele publicului fata de tara natala.
 
Loredana pastreaza astfel traditia de a-si adapta cea mai mare productie a sa anuala si pentru publicul din diaspora, dar si pentru cel din tara care nu poate ajunge in Bucuresti la momentul premierei show-ului. Anul trecut, productia Imaginarium a fost vazuta de spectatorii din America, intr-un super show desfasurat la Webster Hall, iar anul acesta Loredana a prezentat diasporei din Marea Britanie show-ul Sentimente, acelasi cu care a facut un turneu national de 13 orase.
 
Turneul in Canada cuprinde orasele Montreal, Toronto si Calgary, se desfasoara in perioada 9 -12 octombrie si este organizat in colaborare cu Escu TV.
 
Escu TV este un program de televiziune in limba romana, difuzat in cadrul ICI TV Montreal/Canada, program care reuseste prin initiatie culturale speciale sa promoveze identitatea romaneasca in peisajul multicultural canadian si care beneficiaza de o sustinere impresionanta din partea comunitatii de limba romana din Canada.

0 comentarii: