Săptamana One World Romania - KineDok in parteneriat cu BRD

Începând cu jumătatea lunii iulie programul KineDok powered by One World România îşi va continua activitatea în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale. În această perioadă vor avea loc 10 proiecţii în oraşe precum: Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Miercurea Ciuc, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare şi Tăşnad.

KineDok este un program ce facilitează distribuția de film documentar, coordonat de Asociația One World România. Acesta funcționează în spații culturale alternative: cafenele, galerii, muzee și biblioteci din întreaga țară. Din anul 2015 şi până în prezent, programul Kinedok se derulează împreună cu parteneri din 8 țări europene.

În perioada 24 - 30 iulie, alături de BRD, vă invităm la Săptămâna One World România. Veți putea să vă răcoriți timp de 7 zile cu filme documentare din cele trei proiecte ale Asociației One World Romania: KineDok, retrospectiva Festival ediția a-10–a și One World la Școală, în curtea Rezidenţei Scena 9 din str. I.L. Caragiale nr. 30, București. Filmele proiectate sunt o invitație la călătorie – din Norvegia până în Iran – și un duș necesar pentru împrospătarea ideilor și atitudinilor noastre pe timp de vară.  Intrarea este liberă.

Program Săptămâna One World România
24 iulie 21:00 -  Un film autist normal
25 iulie 21:00 -  Raving Iran
26 iulie 21:00 -  FC Roma
27 iulie 21:00 – Expirat
28 iulie - Refugee Blues -  în cadrul „21 de Nocturne. Poezie contemporană, Muzică și Vin”, eveniment organizat de ARCEN
29 iulie 21:00 -  5 octombrie
30 iulie 21:00 -  Liberi

0 comentarii: