smart este Official Ride a Electric Castle 2017



Între 12 și 16 iulie 2017, smart este Official Ride a Electric Castle, continuând astfel parteneriatul debutat în ediția din 2016 a festivalului. Gama de modele smart electric drive se vor distra alături de cele circa 130.000 persoane așteptate să participe la ediția din acest an a Electric Castle.

Pentru al doilea an consecutiv, smart se alătură aventurii Electric Castle și devine Official Ride a unuia dintre cele mai așteptate festivaluri din România. Spiritul original și unic al brandului, prezent prin gama smart electric drive, face o pereche perfectă cu atmosfera universului Electric Castle și, împreună, vor contribui semnificativ la experiența artiștilor și participanților la ediția din acest an a festivalului – una care se anunță cu adevărat electrică,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.

Electric Castle este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival, prin îmbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului și culturii alternative. Ajuns la cea de-a cincea ediţie, festivalul se desfăşoară în acest an între 12-16 iulie 2017 la Castelul Bánffy din Bonţida, judeţul Cluj.
#getsmarted la Electric Castle 2017

Sute de artiști vor fi conduși către spectaculoasa locație a festivalului – domeniul Bánffy din Bonțida – de suita de limuzine Mercedes-Benz. În cadrul festivalului, cele circa 130.000 oameni așteptate de organizatori să ia parte la ediția din acest an a Electric Castle vor putea face cunoștință cu modelele smart fortwo coupé electric drive și smart forfour electric drive, lansate recent în România.

Comunicarea brandului smart electric drive pe parcursul ediției din acest an a festivalului va fi reunită sub conceptul #getsmarted, fiind declinată atât în offline, în cadrul festivalului, cât și în online şi pe canale social media. Adresată publicului-țintă al brandului auto, #getsmarted reprezintă noua gamă electric drive (smart ed) și are scopul de a-i încuraja pe participanții la festival să interacționeze cu cele mai cool modele de autoturisme urbane, cât și să adere ca membri la comunitatea smart, formată din tineri vizionari, fun-loving şi în pas cu trendurile. 

Pe durata celor 5 zile ale ediției din acest an a Electric Castle, participanții vor putea beneficia de o serie de surprize și experiențe inedite pregătite de smart, cât și de concursuri cu premii în zona de activare #getsmarted, de la cortul smart. De asemenea, cei prezenți vor putea vedea, în premieră, noul smart fortwo electric drive, acesta fiind prezent în locația smart din cadrul Electric Castle. 

În cadrul ediției din acest an, smart îi încurajează pe festivalieri să se distreze în cea mai mică discotecă din lume – Teledisko, powered by smart – sau să se “electrizeze” alături de prieteni în zona de jocuri a cortului smart, opțiunile de distracție furnizate de smart electric drive fiind dublate de cele de relaxare și reîncărcare a bateriilor, în zona lounge-ului smart recharge. 

În plus, festivalierii vor putea câștiga numeroase premii prin simpla utilizare a hashtag-ului #getsmarted pe profilele lor personale în social media. Din crew-ul smart@electriccastle5 vor face parte Noaptea Târziu, Tequila, Oana Tache, precum şi mulţi alţi invitaţi speciali. 

Ca și anul trecut, Pony Car Sharing se va alătura smart în calitate de Parteneri, aceștia punând la dispoziție o flotă de 20 de modele smart pentru transportul persoanelor către și dinspre Bonțida. Mai mult, persoanele care comandă un smart Pony vor putea găsi în torpedourile mașinilor comandate diverse accesorii și surprize pregătite de smart, menite să le asigure participanților la festival o experiență completă pe durata ediției din acest an a Electric Castle.

smart este singurul producător auto la nivel global care oferă atât opțiunea de motorizări electrice, cât și pe combustie, pe întreaga gamă de modele.

Lansat în vara acestui an și în România, noul smart electric drive face ca alegerea mobilității electrice să fie mai atractivă ca oricând. Combinând agilitatea binecunoscută a smart cu avantajele condusului cu emisii zero – suita de modele smart electric drive reprezintă soluția ideală pentru mobilitate urbană.

Propulsia modelelor smart electric drive provine de la motorul electric de 60 kW (81 CP), iar cuplul maxim, de 160Nm, este atins aproape instant de la pornire. Soluțiile de încărcare ale smart electric drive permit încărcarea completă a bateriilor de două ori mai rapid decât în cazul modelului anterior – în doar 3 ore și jumătate.

Modelele smart electric drive sunt disponibile pentru comenzi și test-drive la Partenerul Autorizat smart – Autoklass Pipera; pentru mai multe informații, puteți accesa www.autoklass.ro.

Pentru mai multe informaţii despre smart, puteţi accesa www.smart.com.

0 comentarii: