Journey Pub: O luna in Japonia - exotism cu buget redus | cu Alice Falcan



Travel Stories: O lună în Japonia – exotism cu buget redus | cu Alice Falcan
31 iulie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)
FB: https://www.facebook.com/events/1426302114133235
 
* Eveniment cu intrare liberă în limita a 100 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc: 0752 285 286
 
____Un vis cât o viață: de la anime, la facultate și apoi o lună pe drum_____
M-am simțit atrasă de Japonia și cultura ei încă de când urmăream desene animate japoneze la televizor. Mai târziu, deși inițial mă orientasem profesional spre alt domeniu, am ajuns să fac și Facultatea de Limbi Straine, specializarea Limba Japoneză. Cu toate acestea, hotărârea de a pleca în Japonia am luat-o destul de greu și de… târziu. Găseam diverse scuze, cele de ordin financiar fiind cele mai credibile. În decembrie anul trecut, am simțit că n-are sens să mai amân și am început să urmăresc tarifele câtorva companii aeriene. Am cumparat biletul în ianuarie, iar în aprilie am plecat.
 
______Alice Falcan, călătoare_____
Sunt genul de persoană care nu se odihnește prea mult în călătorii, cel puțin nu odihna la care ne așteptăm când ne gândim la o vacanță. Pentru mine, călătoriile sunt un prilej de a descoperi și a învăța, de aceea străbat pe jos orașele vizitate și, odată plecată de acasă, dimineața, nu mă mai întorc decât seara. Prefer oricând să-mi cheltuiesc ultimii pe bani pe biletul de intrare la vreun muzeu sau castel, decât pe o cină la un restaurant simandicos.
 
____ Exotism la buget redus_____
Deși cunoșteam multe aspecte ale vieții în Japonia încă de când am plecat, am fost surprinsă să descopăr că o călătorie în Japonia nu ridică atâtea probleme cum credeam. Aș vrea să-i încurajez și pe alții să îndrăznească să pornească într-o călătorie asemănătoare. Am ajuns în peste 10 orașe, am vizitat castele, muzee, grădini celebre, temple, am călătorit cu trenul-glonț, cu feribotul și m-am plimbat alături de căprioare. Vreau să vă vorbesc despre toate acestea, despre prețuri, mâncare, metode de transport și, mai ales, despre cum să vă puteți organiza singuri. 
 
* Evenimentul se desfășoară cu intrare liberă, în limita a 100 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc vă invităm să faceți un scurt apel telefonic la numărul: 0752 285 286 – Journey Pub. 
 
Parteneri media: Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, PierdutPrinLume, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, Chestii Urbane, Filme-Carti.ro, Literaturapetocuri.ro, Urban.ro, Bookblog.ro

0 comentarii: