Concertul Vaya con Dios reprogramat pe 23 decembrie

Concertul trupei Vaya con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie. Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista belgiana e in plin proces de recuperare si se simte mult mai bine.
Intr-un mesaj postat saptamana trecuta pe site-ul oficial al formatiei, membrii trupei isi rugau fanii sa aiba rabdare si sa fie alaturi de Dani, pana cand vor putea reprograma. Astazi, cu acordul medicilor, managementul Vaya con Dios a stabilit ca trupa va putea onora promisiunea de a canta pentru fanii romani pe 23 decembrie, multumindu-le celor care au avut incredere si i-au asteptat.
Biletele achizitionate pentru 11 noiembrie raman valabile pentru noua data. In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la evenimentul reprogramat, isi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul, incepand de luni, 15 noiembrie, intr-un interval de 4 saptamani. Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata la cererea clientilor catre adresa contact@eventim.ro in contul din care s-a efectuat plata.

0 comentarii: