Handsome Furs in Control Club

Vineri, 10 decembrie, indragitul duo canadian Handsome Furs va concerta pentru a treia oara la Bucuresti, in Club Control. Vor deschide formatiile Uma Swan (alternative/post-punk/shoegaze, Bucuresti) si Monro (indie-rock, Chisinau).

Handsome Furs este un duo electro-rock/synth-punk format in 2005 la Montreal de frontman-ul Wolf Parade, Dan Boeckner (voce, chitara, drum machine) si sotia sa, Alexei Perry (synth, drum machine). Trupa are la activ doua albume – Plague Park (2007) si Face Control (2009) – lansate de prestigioasa casa de discuri Sub Pop (Nirvana, CSS, Fleet Foxes).

Handsome Furs au la baza o etica nomada, calatoriile fiind atat izvorul de inspiratie pentru muzica lor, cat si scena perfecta pentru show-uri. Lansat in martie anul trecut, albumul Face Control oglindeste experientele avute de trupa on the road, in Europa de Est si Rusia. In mai 2009, turneul Handsome Furs a inclus si Bucurestiul, despre care cei doi canadieni au impresii foarte placute. Calatoriile ca stil de viata le-au adus celor doi si prezenta intr-un serial documentar produs de CNN.com - “Indie Asia”, ce urmareste periplul cuplului de artisti in China, Hong Kong, Thailanda si Vietnam.

“Puterea compozitiilor Handsome Furs sta in talentul lor de a imbiba un singur vers cu o varietate de sensuri, chiar si atunci cand versul respectiv ar putea trece usor drept cliseu in mainile unui artist mai putin inzestrat. Cei doi sunt cu siguranta meniti sa formeze un cuplu, si suntem cel putin la fel de norocosi ca exista si creeaza impreuna, pe cat sunt ei de norocosi ca se au unul pe celalalt.” - Pitchfork

Vineri, 10 decembrie, Handsome Furs readuc in Club Control energia si senzualitatea show-urilor live ce au cucerit publicul bucurestean, anul trecut.

Evenimentul incepe la ora 21. Biletele, in valoare de 30 de lei, vor putea fi achizitionate la intrare. Concertul Handsome Furs din Club Control este parte a petrecerii UTOPIA OF EXOTIC, organizata de Pavilion UniCredit – centru pentru arta si cultura contemporana.

0 comentarii: