The Mono Jacks lanseaza albumul de debut

Cei patru The Mono Jacks-i anunta cu entuziasm lansarea primului lor album ‘Now In Stereo’ pentru data de 13 noiembrie 2010. Deosebitul eveniment va fi marcat printr-un concert special cu invitati surpriza, incepand cu ora 21:00 la The ARK (Calea Rahovei 196A/ Uranus 150) in Bucuresti.
Discul ‘Now In Stereo’ este un produs 100% independent, creat si finantat de catre membrii trupei. Albumul va contine noua compozitii originale inregistrate in studioul The Great Below si co-produse de catre Andrei “Robin” Proca, Alessandro Marton si The Mono Jacks.
O simpla descriere a sound-lui ‘Now In Stereo’ este facuta chiar de catre Doru Trascau, cel care a pus bazele The Mono Jacks in 2008:
“Acum 10 ani, muzica pe care o faceam se numea alternative rock, pentru ca se nascuse ca o alternativa la toate porcariile care invadasera MTV-ul. Acum se numeste indie rock, chiar daca acceptiunea termenului ‘independent’ s-a denaturat intre timp. Nu
ne plac etichetele, insa ne place muzica pe care o facem.”

Primele doua single-uri de pe album, ‘Maria’ si ‘Come Back Girl’, au atins pozitii de varf ale topului Radio Guerrilla; ‘Maria’ fiind aleasa ca sa sustina audio promo-ul “Making of-ul publicatiei Decat o Revista (DoR)#2”.
The Mono Jacks s-a format acum doi ani, cand initiativa lui Doru Trascau (AB4) de a crea un band rock cu un suflu nou i-a adus alaturi pe Florin Vasile (Robin & TheBackstabbers), Alex Voicu (Blister Blue) si Dorian Cazacu (Blister Blue, AB4).

Pana in prezent, The Mono Jacks a beneficiat de aparitii TV (“Garantat 100%” la TVR) si radio (GuerriLive/ Radio Guerrilla, CityFM etc), a facut parte din lineup-ul diverselor festivaluri (UnderLondon, alternaTIFF, Liveland, Ciuc Summer Fest) si a frant corzi, bete si inimi pe scenele din Romania, in incercarea de a demonstra ca lucrurile facute din pasiune se autosustin atat timp cat exista suficienta vointa. Prestatiile live ale celor patru indie-pendenti ii recomanda ca una dintre trupele autohtone “must see” ale momentului.
Conceptul si design-ul copertei discului, semnate de catre Catalin Precup, au fost decise in urma concursului Cover Design Challange desfasurat in colaborare cu publicatia Decat o Revista (www.decatorevista.ro).

Biletele pentru evenimentul de lansare a albumului ‘Now In Stereo’ semnat The Mono Jacks vor fi disponibile la urmatoarele categorii de pret: 15 Lei si 30 Lei (cu albumul inclus); si se vor putea achizitiona incepand cu 3 noiembrie online la Eventim.ro si BLT.ro sau din retelele Germanos, Humanitas, Vodafone si Orange shops, precum si din locatie – The ARK.
Albumul va fi deasemenea disponibil in ziua evenimentului, la intrarea The ARK, la pretul de 25 Lei.

0 comentarii: