Dave Seaman mixeaza in Kristal Glam Club

KRISTAL GLAM CLUB gladly brings you
Vineri 26 Noiembrie
Dave Seaman (Global Underground World Tours)
Pagal & Mahony

Vineri 26 Noiembrie, Kristal Glam Club va aduce un dj extraordinar: Dave Seaman! Alaturi de el vor mai mixa si Pagal & Mahony!
Dupa ce in 2005 ne-a incantat cu un super set marca “Renaissance- Therapy Sessions!” live, mixat alaturi de colegul sau Luke Chable, iata ca revine, toamna aceasta, in Bucuresti, plin de muzica noua pusa in acelasi binecunoscut stil: Stilul Dave Seaman!
Pentru cei putini dintre voi care inca nu stiu cine este Dave Seaman, iata o scurta biografie:
Dj international, maestrul inconfundabil al progressive-ului, compozitor, obsesiv, pragmatic, incapatanat, chel J, perfectionist, “Yorkshire breakdancer”, fost editor la revista “Mixmag”, suporter “Leed’s United”, vecinu’ lu’ Mel B, dj-ul de la ziua de nastere a Stellei McCartney, partenerul alaturi de care Robbie Williams mananca kebap, “co-founder”  Stress Records; omul care se bucura de o asigurare de £1/2 milion pe an, care cateodata locuieste la New York- East Village, sau chiar intr-o biserica vis’a’vis de o carciuma, si a carui deviza in viata este: “Daca ceva merita sa fie facut, atunci merita sa fie facut pana la excces!!!”.
Acesta este Dave Seaman! Dj-ul care s-a urcat pe un loc de varf in ierarhia mondiala a dj-ilor, dar si in sufletele noastre, si care in aproape 20 ani de cariera nu a dezamagit niciodata!


Info & rezervari: 0722.795.184
Adresa Kristal Glam Club: Sos. Pipera 48
http://www.myspace.com/club_kristal

0 comentarii: