We Have Band in Control Club

Doar o zi ne mai desparte de concertul pe care trupa britanica de electro pop We Have Band il va sustine in Clubul Control din Capitala, in plin turneu de promovare a albumului de debut. Vineri, 5 noiembrie, incepand cu ora 21, We Have Band promit un show incendiar, intr-o formula noua, cu Marc Pell (Micachu & The Shapes) la tobe. In deschidere va concerta formatia Yelllow.

Dupa succesul show-ului de anul trecut, We Have Band, una din cele mai populare trupe londoneze din noul val, revine in Romania pentru a promova albumul de debut – WHB (Naïve, 2010), concertul de la Bucuresti fiind precedat de o serie de evenimente live in intreaga Europa, printre care un turneu sold out in deschidere la Two Door Cinema Club.

In ultimii doi ani, We Have Band au concertat mult, si-au castigat o baza solida de fani, au incantat publicul din numeroase orase ale lumii cu vibrantul single funk/punk Oh! si au fost invitati pe a sasea compilatie Kitsune Maison, cu piesa Hear It In The Cans. In 2009, au castigat concursul tinerelor talente organizat de festivalul Glastonbury, iar single-ul Honey Trap asigura coloana sonora a celei mai noi campanii publicitare Diesel – Be Stupid.

Anul acesta, We Have Band au lansat albumul de debut, WHB, la casa de discuri franceza Naïve, materialul purtand semnatura producatorului Gareth Jones, care a lucrat si cu Grizzly Bear, Depeche Mode, Erasure, Interpol, Nick Cave and the Bad Seeds, Garbage, The Futureheads, Mogwai sau Orbital. Trupa este compusa din Darren Bancroft (vocal, tobe, percutie, sampler), Thomas WP (vocal, chitara, bas, mixaj) si Dede WP (vocal, percutie, sampler). Cei trei britanici canta un amestec de electro-funk/pop/rock, dark dance intr-un stil inovator. Influentele declarate vin de la ESG, Animal Collective, The Rapture, Joy Division si Talking Heads.

„O data cu trecerea timpului, WHB si-au insusit un stil disco rock foarte cool, alert si fara prea mult reverb.” - Stereogum
Pe 5 Noiembrie, in Club Control, We Have Band aduc noul sound al scenei londoneze la Bucuresti. Biletele, in valoare de 35 de lei, vor fi disponibile in ziua evenimentului, la intrarea in club. Biletele cumparate pentru concertul din aprilie nu mai sunt valabile, acestea putand fi returnate la punctele de achizitie.

0 comentarii: