LocalRec Showcase la lansarea Vice Online

LOCAL RECORDS SHOWCASE LA LANSAREA VICE ONLINE
The Model / Ion / KarpovKasparov / Bogdan Marcu
Embryo / 19 noiembrie 2010 / 22:00 / 10 lei (cu suvenir inclus)

LOCAL RECORDS prezintă live, 19 noiembrie, la Embryo, în cadrul evenimentului de lansare a site-ului VICE România, urmatoarele patru release-uri: The Model, KarpovKasparov, Ion si Bogdan Marcu.
Evenimentul este împărțit în două scene: cea electronică la SubEmbryo, cu artiștii Local, iar la etaj Sinboy & Friends, care ne vor dansa trash’n’roll.
THE MODEL prezintă vineri EP-ul care va apărea miercuri, 24 noiembrie, numit The Principles of Modelling - simfonie, emoție, voce, hipnoză și monotonie împachetate întrun remix și cinci piese, printre care și cele mai bune din cariera sa de până acum, după
cum declară artistul. Vocea de pe EP aparține vocalistului de la My Favorite Robot, din Canada. Remixul este făcut de Victor Mihăilescu, iar la una dintre piese a lucrat și Camil Dumitrescu.
KARPOVKASPAROV prezintă și înregistrează vineri EP-ul care va apărea în luna decembrie – o sumă de lucrări audio, un traseu sintetic prin cultura muzicală a celor doi – de la clasică, la jazz, la compoziții proprii, cu un contur analogic și personal al soundului dezvoltat în structuri progresive. Vom vedea la fața locului cum se transpune războiul dintre alb și negru, în muzică.
BOGDAN MARCU a deschis in luna noiembrie o nouă serie de release-uri locale digitale, LOCAL REMIXES, cu EP-ul MASHAPIST SHEF, un mash-up din toate cele 17 piese de pe compilația Buzz.RO! 2010, scoasă în martie anul aceasta și republicată în iunie, în 2000 de exemplare, cu sprijinul Institutului Cultural Roman, la același label. Live-ul de vineri va dura 30 de minute și va fi un alt mash-up al acelorași piese, o cursă de montagnerusse, în care nu prea ai timp să te pregătești pentru curba următoare. 
EP-ul lui Bogdan Marcu se ascultă și se downlodează gratuit de la acest link:
http://www.localrec.ro/lclr01.html
Compilația Buzz.RO! 2010 se ascultă și se downlodează gratuit de aici:
http://www.localrec.ro/lcl00.html
ION a scos in luna septembrie mult discutatul EP Schutzhaft*, club-oriented, dub techno, deep house. Acest EP încearcă un demers muzical mai complex, la limita granițelor. Este format în proportie de 90% din surse audio și instrumente agonisite de-a lungul timpului și profită de limitările acestora. Vineri, Ion va face DJ set.
EP-ul lui Ion se asculta si se downlodeaza gratuit de la acest link:
http://www.localrec.ro/lcl03.html
PROGRAM
Scena 1
22:00 – 23:00 Sinboy & Friends
23:00 – 00:30 Karpov Kasparov (Local)
00:30 – 06:00 Sinboy & Friends
Scena 2
00:30 – 01:00 Bogdan Marcu (Local)
01:00 – 03:00 Ion (Local)
02:00 – 05:00 The Model (Local)

0 comentarii: