Concertul Vaya con Dios se amana


Concertul trupei Vaya con Dios programat sa aiba loc maine, pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, se amana. Situatia medicala a solistei Dani Klein este ingrijoratoare. De cateva zile, ea se afla sub atenta monitorizare a medicilor.
Astazi, Dani Klein efectueaza o serie de analize menite sa stabileasca cauza durerilor foarte severe de cap pe care le acuza in ultima perioada. Dupa rezultatul testului RMN, programat azi, managementul trupei va decide momentul in care starea sanatatii ii va permite artistei sa reprogrameze concertul de la Bucuresti. „Ne ingrijoreaza, dar suntem alaturi de ea si speram din tot sufletul sa nu fie nimic grav” declara managerul Vaya con Dios, Eddy Godjin, care se afla langa ea, la spital.
„Speram ca starea sanatatii lui Dani sa se amelioreze. Initial am incercat sa-i oferim asistenta medicala permanenta la Bucuresti, dar dupa multiple discutii cu reprezentantii Vaya con Dios, am realizat ca situatia este mai grava decat am crezut cu totii (inclusiv Dani) initial. Avem asigurari ca pana luni, 15 noiembrie, vom avea mai multe detalii privind data reprogramarii, estimata in urmatoarele doua saptamani", spune Andreea Andreescu, Communication Manager, Events.
Biletele achizitionate pentru 11 noiembrie raman valabile pentru noua data. In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la evenimentul reprogramat, isi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul, incepand de luni, 15 noiembrie, intr-un interval de 4 saptamani. Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata la cererea clientilor catre adresa contact@eventim.ro in contul din care s-a efectuat plata.

0 comentarii: