Vaya con Dios in Fratelli Studios

Finlandia PURE SENSES PURE SOUND, Events si Fratelli Studios prezinta Vaya Con Dios live, pe 11 noiembrie. Un mix de lounge frantuzesc si ardoare tipica stilului gipsy pentru o seara de joi perfecta la Fratelli Studios.
Dupa succesul de anul trecut de la Sala Palatului din Capitala (spectacol tinut cu casa inchisa), Dani Klein si colegii sai de trupa au decis sa revina in Romania in cadrul turneului international de promovare pentru ultimul lor album, „Comme on est venu”. Discul s-a lansat la sfarsitul anului trecut si contine 13 piese in intregime in limba franceza – primul extras pe single poarta numele „Les voiliers sauvages de nos vies”.
Solista Vaya Con Dios a terminat recent inregistrarile pentru piesa „Love Me Tender”. Vocea ei se va impleti cu cea a lui...Elvis Presley pe acesta melodie, care e inclusa pe compilatia „Viva Elvis”, un tribut dedicat Regelui Rock`n`Roll-ul-ui. Albumul e disponibil in in magazinele de specialitate incepand cu 5 noiembrie. Foarte incantata de felul in care a iesit piesa, Dani Klein spune ca e „recunoscatoare progresului tehnicii” care i-a permis sa „cante” cu unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, chiar daca acest lucru se petrece la 33 de ani de la moartea lui.  
Pe langa piesele de pe noul album, concertul de la Bucuresti va include hiturile arhicunoscute ale trupei, refrene fredonate de generatii precum "Just A Friend Of Mine", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" sau „What’s a Woman”.  Dupa Vaya Con Dios, seria evenimentelor FINLANDIA PURE SENSES PURE SOUND va continua pe aceeasi scena din Fratelli Studios cu cea mai cool diva pop-R&B a momentului: Melanie Fiona, joi, pe 2 decembrie. Berea Redd’s, devenita deja partener traditional al evenimentelor savuroase, va fi prezenta de asemenea la Fratelli Studios alaturi de comunitatea, in plina crestere, a fanilor Redd’s.
Biletele pot fi achizitionate, in limita capacitatii locatiei (1000 de locuri), la prețul de 200 lei. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas). Acum bilete si in 3 rate lunare, numai prin Card Avantaj, la sediul Events. Biletul nu asigura loc la masa, iar pentru rezervari va rugam contactati office@fratelli.ro.

0 comentarii: