Tiptil in Art Jazz Club

Joi, 18 noiembrie, incepand cu ora 22.00, TiPtiL va invita in clubul Art Jazz, sa ii ascultati, sa cantati si sa petreceti alaturi de ei, intr-o atmosfera speciala. Muzica lor, un exercitiu pentru simturi, o combinatie suie de funk, drum'n'bass, jazz si post-punk, va fi ingredientul potrivit pentru o seara captivanta, originala si de calitate.
Cei cinci membri ai trupei, Raluca Staicu (voce), Adina Dura (voce), Bujor Stoicovici (contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) si Cretu (chitara), se pregatesc luna aceasta de filmarea primului lor videoclip. Regizorul Catalin Bugean este cel care va "confisca" trupa TiPtiL, pentru realizarea unui videoclip pentru melodia "Spune-mi", un melanj original de elemente reggae si jazz.
Luna aceasta va fi una plina de evenimente pentru TiPtiL:
Marti, 16 noiembrie, de la ora 18:30, in ziua aniversarii Radio 3 net - Florian Pittis, TiPtiL va sustine un microrecital in direct din studioul radioului. Microrecitalul se va difuza pe internet; 
Campania de vot pentru Global Battle of Bands (GBOB) este in plina desfasurare. Pana in prezent, TiPtiL au adunat (pe bune) un numar de 468 de voturi, ”and still counting”. Campania este realizata de MTV, este sustinuta de Consiliului General al Primariei Municipiului Bucuresti, ARCUB, Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu, Primaria Sectorului 4 si are ca scop selectarea unei trupe ce va reprezenta Romania la marea finala de la Kuala Lumpur (Malaesia); Pe 26 noiembrie, la Buzau, TiPtiL vor sustine un recital in cadrul Festivalului de jazz si blues "Bluzau", ca urmare a premiului Fundatiei pentru Tineret Buzau ce i-a fost acordat trupei in finala Stufstock Newcomers din august 2010.
TiPtiL, va asteapta joi seara in Club Art Jazz si va promit ca veti pleca de acolo cu ritmul jazzaggaefunkdancefun gadilandu-va in talpi.

0 comentarii: