Editura Vellant il prezinta pe Razvan Mazilu la Timisoara

Duminică, 28 noiembrie, de la ora 20:00, scena Teatrului Naţional din Timişoara va găzdui – imediat după spectacolul „Remember” – lansarea albumului „Răzvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors”. Vor participa, alături de Răzvan Mazilu, scriitoarea Adriana Babeţi, Anca Pol, PR & Events Manager la Cărtureşti Timişoara, poetul Robert Şerban şi actorul Ion Rizea. Pentru publicul timişorean lansarea reprezintă o bună ocazie de a discuta cu Răzvan şi invitaţii săi despre proiecte precum Remember sau albumul care va fi lansat, despre ideile, munca şi inspiraţia din spatele spectacolelor semnate de Răzvan Mazilu, dar şi despre campania de susţinere a liceelor de coregrafie pe care Răzvan o derulează prin Fundaţia PerfoRM. În plus, seara se va încheia cu o sesiune de autografe susţinută chiar pe scena Teatrului Naţional din Timişoara.
 Reflectând în fotografii impresionante şapte dintre cele mai recente spectacole în interpretarea lui Răzvan Mazilu, albumul Răzvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors (apărut în formulă bilingvă – română/engleză – la Editura Vellant sub coordonarea curatorului Denise Rădulescu) captează arta mişcării unui „aristocrat al dansului”, cum a fost numit Răzvan în presa de specialitate. Artiştii Mihaela Marin, Egyed Ufó Zoltán, Iulian Ignat, Dinu Lazăr şi Cornel Lazia semnează fotografiile de pe scena şi din culisele spectacolelor incluse în album, în timp ce Alex. Leo Şerban, Maia Morgenstern, Gigi Căciuleanu, Alexandru Dabija, Ioan Tugearu, Philippe Tréhet şi Adriana Babeţi povestesc în paginile cărţii despre întâlnirea lor cu Răzvan.
 Continuând acţiunile Fundaţiei perfoRM de susţinere a liceelor de coregrafie din România, fondurile obţinute în urma vânzării albumului Răzvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors vor fi donate în cadrul campaniei de responsabilitate socială demarată de Răzvan Mazilu în 2007.
 *Accesul la evenimentul de lansare este liber şi se va efectua începând cu ora 20:00. Accesul la spectacolul „Remember” se va face pe baza biletului, până la ora 19:00.

0 comentarii: