Kulturhaus Weekend 05 - 06 noiembrie

Friday, November 5, 2010
Festhalle (etaj)
Open doors 20:00, Concert starts at 21:00
Experimental Friday II


Kulturhaus Bukarest găzduieşte pe data de 5 noiembrie a doua seară specială marca Donisart, de această dată un eveniment dedicat exclusiv fanilor ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (participantă în iarna anului trecut la prima ediţie Dark Bombastic Evening). Celebra formaţie suedeză va prezenta atât prietenilor vechi cât şi celor noi cele mai cunoscute piese din întreaga istorie, alături de altele noi, în premieră, în cadrul Serii Speciale "Songs 4 Hate & Devotion", şi se speră ca şi ultimul lor album să fie disponibil tot atunci.

Preţ bilet: 50 lei



După ora 23:00, intrarea va fi liberă în cadrul petrecerii obişnuite de vineri seară:
Melting Pot
"Melting Pot" este o metaforă ce desemnează o societate eterogenă ce devine omogenă prin "topirea împreună" a diferitelor elemente constitutive, rezultând în final o armonie ce se transcrie printr-o cultură comună. Un party cu și despre toleranță, cu și despre atitudine.
rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock
Intrare liberă


Saturday, November 6, 2010
Festhalle (etaj)
Open doors 22:00
KulturProgramm - a party for sharp people

Înainte de 1989, termenul de "program cultural" era folosit pe scară largă pentru a desemna un eveniment de "culturalizare a maselor". În Berlinul de Est, termenul de "Kuturprogramm" avea exact același sens. După 1989, atât în România cât și la Berlin, "program cultural" sau "Kulturprogramm" descrie ori "o băută crâncenă" cu prietenii apropiați, ori un eveniment în care limitele personale de libertate și/sau libertinaj au fost împinse până la maxim.
Un party pentru oameni deștepți.
rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock
Intrare liberă

0 comentarii: