Conquering Lion vin in Tago Mago

Brave HardCore Booking si la Chambre Du Chat Events are onoarea de a va invita la un eveniment special in data de 2 decembrie, 2010 in Tago Mago de la orele 21:00.

Pe scena se vor prezenta doua formatii care va vor incanta cu talentul si inspiratia lor pentru muzica, dar si un dj care si-a facut cunoscut numele in Bucuresti si care prinde din ce in ce mai bine in afara lui.

CONQUERING LION (Macedonia)
Formatia Conquering Lion, vine din din oraselul Tetovo de la langa capitala macedoniana Skopije. Au inceput in anul 2007 sub egida "a world full with love, peace and happiness". Ca orice trupa de reggae isi respecta imaginea si mesajul socio-politic avand in vedere situatia in care lumea a ajuns. Impotriva opresiunii , a represiunii sau a politicii incorecte , au cucerit Europa in doua randuri. Doua turnee europene si un LP scos in 2009 sub PMG Recordings le-a trebuit sa se scoata in evidenta. 2 decembrie e prima data cand o sa cante in Romania in Tago Mago , urmand inca 3 orase: Iasi (Rock In Iasi Festival) , Cluj-Napoca (Booha Bar) si Craiova (Wave '84). Acesta e turneul exclusiv pentru Romania realizat cu ajutorul celor de la Brave HardCore Booking si La Chambre Du Chat Events. Ne intoarcem la muzica lor care are la baza reggae-ul , dar aflam ca nu e o trupa monotona tinand aceleasi ritmuri la infinit. Influentele cu care o sa ne faca sa ne uimim de prestatia lor live sunt de la hardcore , roots music , dub pana la balkan music si ska.

EAST ROOTS (Romania)
Trupa s-a infiintat in ianuarie 2009, avand pana acum concerte in cluburi precum Fabrica , Control , Suburbia , Old City , dar si la festivaluri in tara (Iarmaroc , Summerjam , One Love , Forest Vibes). O mare reusita este ocuparea locului 3 la Stufstock Newcomers 2010, avand ocazia sa concerteze pe o scena mare alaturi de trupe cunoscute (Zob, Trooper, Nicu Alifantis, E.M.I.L, OCS, Kumm, Luna Amara).

DJ DANI
Dani a inceput activitatea muzicala in 2004 la Craiova. De-a lungul timpului in seturile sale si-au facut loc, pe langa breakbeat, drum and bass şi dubstep, UK dub, roots reggae, grime si ragga-jungle. Respecta majoritatea genurilor muzicale, insa prefera segmentul electronic. In 2008 incearca productia muzicala si, pe la sfarsitul anului apare primul remix drum and bass "Nneka - Suffri (dani overdub dnb refix)". Din 2009, numele sau a inceput sa apara pe afisele party-urilor din Bucuresti si din tara. Fabrica, Baraka, Elephant Pub, Suburbia, Goblin, Ground Zero, One Love, Reggae pon di Hills, Iarmaroc, Summer Jam si Arenele Romane au fost locatiile unde a pus muzica, impartind scena cu artisti ca: NERO, Vibronics, Mungo's Hi Fi, Mc Soom-T, Tippa Irie, Electrosoul System. In prezent, seturile sale sunt predominate de Uk dub, roots reggae, dubstep, bassline si jump up.

BILET: 15 RON

0 comentarii: