B'Estfest 2012: Tep Zepi revin pe scena

Dupa o pauza destul de indelungata, trupa bucuresteana Tep Zepi revine pe scena cu ocazia prezentei la B'Estfest 2012.
Trupa poate fi vazuta pe scena Fabrica de Rock.
Acesta va fi barul rock al festivalului, cu muzică din toate genurile şi subgenurile rockului, de la punk şi hardcore până la metal sau grunge, "selectată pe sprânceană, cu un scop nobil: să acompanieze berea rece până în zorii zilei".
Situat chiar în apropierea scenei de metal şi rock, clubul va include în programul din timpul zilei show-uri cu trupele Flesh Rodeo, Stone Box, Manfellow (vineri, 6 iulie), Tep Zepi, Recycle Bin, Chester (sâmbătă, 7 iulie), White Walls, Mediocracy şi Cap de Craniu (duminică, 8 iulie).

Astfel: sambata, 7 iulie, scena Fabrica de Rock, nu rata revenirea trupei TEP ZEPI.

B'estfest Summer Camp va avea loc în perioada 6 - 8 iulie, în Tunari, pe malul lacului Pasărea. Printre artiştii anunţaţi deja pe afişul festivalului se număra Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Selah Sue, alături de B.U.G. Mafia, Paraziţii, Şuie Paparude, Subcarpaţi, Grimus, Les Elephants Bizarres şi mulţi alţii.
Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro şi în reţelele afiliate, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de până la 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului dacă vin în "gaşcă" de 5 persoane.
Mai multe informaţii despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro şi www.facebook.com/Bestfest.România.

0 comentarii: