Expirat: B'estfest Preparty Weekend 29 - 30 iunie

Expirat aduce Vama la B’ESTFEST Summer Camp 2012. Intre 6 si 8 Iulie, ne vedem cu tot cu terasa in B’ESTFEST Park, Tunari, unde vom completa distractia festivalera asa cum stim mai bine, in stilul clasic al petrecerilor pe plaja, pana la rasarit, marca Expirat.

Stim ca rabdarea nu mai exista cu o saptamana inainte de un festival la care iau parte trupele si DJ-ii vostri preferati asa ca, weekend-ul acesta, vineri si sambata, 29-30 iunie ne vedem in Expirat, la intersectia dintre Lipscani si Brezoianu, sa ne facem incalzirea pentru B’ESTFEST. Cum? Exersand atmosfera de festival in club, pe un playlist pus la punct dupa chipul si asemanarea celor mai tari trupe din line-up-ul de anul acesta, fie ca este vorba de Garbage sau Pulp, Dope D.O.D. sau The Qemists, Selah Sue sau Mala Vita, Stanton Warriors sau Andy C.

Ca sa simtiti ca trece saptamana cu adevarat rapid, avem pregatite si 4 invitatii single la festival pentru cei ce arata natiunii cat de „fani” sunt. Vino cu un CD, un tricou inscriptionat, un tatuaj sau...ce-ti mai vine in minte si poarta numele trupei favorite care concerteaza la B’ESTFEST anul acesta. Arata-ne cum te vei distra la concertul lor iar noi te tragem in poza, te punem pe Facebook si lasam poporul sa decida. Daca vad in tine potential de fan adevarat te vor putea vota iar cele mai like-uite poze primesc miercuri, pe 4 iulie o invitatie la festival!

Weekendul acesta Expirat inseamna muzica, atmosfera, oameni...de fest.

--

B’ESTFEST Summer Camp 2012, aflat la a 6-a editie se va desfasura in spatiul B’ESTFEST Park din comuna Tunari, intre 6 si 8 iulie.

Artistii confirmati pentru editia din acest an includ trupe ca: Garbage, Pulp, Mala Vita, Selah Sue, The Quemists, Stanton Warriors, Royksopp, Mylow, Last Hope, Meshuggah, Modestep sau Booka Shade alaturi de eroi locali ca: Suie Paparude, Subcarpati, Les Elephants Bizzares, The Mono Jacks sau Electric Fence si DJ-i locali ca: Snow, NotSoCommonDJ, Marika, D-Laid, Bully sau Yuffa & Hardcore.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Sala Palatului la pretul de 265 lei abonamentul de festival si 125 lei biletul pentru o singura zi. Pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului / biletului se adauga si un voucher de 15 lei.


--

Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Intrare: 10 lei – un shot inclus.
www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: