Kempes si Rezident Ex - 21 septembrie

Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al cărui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, revine pe o scenă din Bucureşti, după o absenţă de 8 ani, pentru un show emoționant. Kempes se întoarce la Arenele Romane, locul în care a cântat pentru şi împreună cu publicul din România de  nenumărate ori. Alături de el va fi supergrupul Rezident Ex, un band ce reuneşte instrumentişi de prestigiu ai scenei rock interne şi internaţionale. Concertul din 21 septembrie este singura apariție Rezident Ex din Bucureşti.

Kempes este solistul alături de care Cargo a lansat albumele Povestiri din gară (1992), Destin (1995) şi “Ziua vrăjitoarelor” (1998).

Rezident Ex înseamnă: Tavi Iepan - chitară, Adrian Popescu – chitară, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa – tobe şi  Matthias Lange – chitară. Muzicienii români din formaţie sunt instrumentişti de prestigiu, foşti membrii ai unor trupe precum Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Metamorf, Abra, Impact, nume care au scris istorie în rockul românesc. Scena internaţională este reprezentată prin cooptarea în trupă a fostului chitarist Sinner şi Metalium – Matthias Lange.

Supergrupul Rezident Ex a prins contur în 2010, destinul aducându-i din nou alături pe Kempes, Tavi Iepan şi Adi Popescu, cei care au constituit nucleul noului grup.

În prezent este în lucru primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, în perioada de început a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regăsi atât hituri precum “Povestiri din gara”, “Brigadierii”, “Buletin de stiri”, dar şi piese din acea perioadă care vor ajunge acum, în premieră, la urechile publicului: “Catedrala sufletului”, “Inchis”, “Caz de boală”, “Camera viselor”, “Fotografia”, “Oglinda”, “Iarna”.

În paralel, Rezident Ex se ocupa deja si de un al doilea material discografic, la elaborarea cărora contribuie toţi membrii bandului.

În concertul de la Bucureşti vocea inconfundabilă a lui Kempes va da din nou viaţă unor piese pe care, cu ani în urmă, le fredona orice rocker din România.

Pentru concertul Rezident Ex din 21 septembrie se pun în vânzare două categorii de bilete:
Acces general – 60 RON
Bilete VIP – 100 RON (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti )


Biletele se vând şi online, în format electronic pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

0 comentarii: