Teatrul Act: Fidelitate 23 si 25 iunie

Teatrul Act si Fundatia Carta va invita pe 23 si 25 iunie, ora 19.00, la premiera piesei "Fidelitate"

"Fidelitate", de Chazz Palminteri, este o poveste despre un asasin platit, victima sa si despre un sot care neaga orice implicare.
Asasinul platit, Tony, dator vandut la mafia italiana, este angajat sa o ucida pe Maggie.
Maggie, nevasta depresiva oprita sa se sinucida ca sa fie asasinata.  Jack -  sotul care l-a angajat pe Tony sau doar o victima la randul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevarat un asasin? Jack este un criminal cu sange rece sau sotul incornorat? Oare Tony si Maggie au un plan sa stoarca bani de la Jack? Si pana la urma, cine o sa moara?...O poveste americana… dar si o analiza plina de vigoare si umor a vietii de cuplu.
Piesa este pentru prima oara pusa in scena in Romania.
"Exista numeroase montari pe scenele americane, precum si o ecranizare de succes in regia lui Paul Mazursky, avandu-l in distributie chiar pe autorul acestei piese, Chazz  Palminteri (Tony), care joaca alaturi de Cher(Margaret) si Ryan O’ Neal (Jack Connor). ”Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima data pe Chazz Palminteri in atentia publicului larg si in calitate de scenarist si dramaturg", spune regizorul Dragos Campan.

Din distributie fac parte: Adelaida  Zamfira, Gheorghe Ifrim si Florin Busuioc, regia fiind semnata de Dragos Campan.  Scenografia: Maria Dore
Pretul biletelor: 30 lei ( integral), 25 lei ( reducere: studenti, pensionari). Mai multe informatii gasiti pe www.teatrulact.ro sau la tel: 021 31.03.103

0 comentarii: