Expirat la B'Estfest Summer Camp

Expirat aduce Vama la B’ESTFEST
In perioada 6-8 Iulie ne gasiti la terasa in cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2012

Dupa aventura festivaliera de anul trecut, Expirat ia terasa si mediul inconjurator in spate si se muta la B’ESTFEST Summer Camp, cu desfasurare in B’ESTFEST Park – comuna Tunari si in 2012, de vineri, 6 iulie pana duminica, 8 iulie, amenajati pe nisip de import Vama Veche, cu sezlonguri si umbrele, relax si destrabalare...ca pe plaja.

In alte cuvinte, un soi de tabara de vara pentru cercetasi intr-ale berii reci, long drink-urilor si muzicii mash-up-uite de la Rock, Alternative, Indie pana la Electronica, Breaks, Funk, Dubstep sau Oldschool Hip-Hop sub instructajul: Dirty Dance Squad, The Basstards, Coty, George, Ioan, AltOm acompaniati la vizuale de Eko.

Ne gasiti in B’ESTFEST Park, cel mai aproape de scenele Ciuc si Coca-Cola.

Muzica, atmosfera, oameni...de fest.

--

B’ESTFEST Summer Camp 2012, aflat la a 6-a editie se va desfasura in spatiul B’ESTFEST Park din comuna Tunari, intre 6 si 8 iulie.

Artistii confirmati pentru editia din acest an includ trupe ca: Garbage, Pulp, Mala Vita, Selah Sue, The Quemists, Stanton Warriors, Royksopp, Mylow, Last Hope, Meshuggah, Modestep sau Booka Shade alaturi de eroi locali ca: Suie Paparude, Subcarpati, Les Elephants Bizzares, The Mono Jacks sau Electric Fence si DJ-i locali ca: Snow, NotSoCommonDJ, Marika, D-Laid, Bully sau Yuffa & Hardcore.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Sala Palatului la pretul de 265 lei abonamentul de festival si 125 lei biletul pentru o singura zi. Pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului / biletului se adauga si un voucher de 15 lei.

--

www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: