Selectro - Suie Paparude - 27 iunie

MIERCURI – 27 IUNIE – SELECTRO: SUIE PAPARUDE
Closing Party @ Expirat & OtherSide

A venit momentul sa inchidem sezonul 2011-2012 Selectro, si planuim o facem miercuri pe 27 iunie in Expirat si OtherSide, pe doua scene cum nu s-a mai vazut si nu s-a mai povestit, cu record de maini in aer, fluiere si tipete etc. etc.

Asa cum povesteam si saptamana trecuta, ultimele doua evenimente din an sunt intotdeauna destul de speciale pentru noi. In acest sens, continuarea experientei Techno si House marca Federico Locchi de saptamana trecuta se face la 7 zile distanta, cu live act, Breakbeat, Electro si Bass Music alaturi de cativa buni prieteni ai Expiratului si ai clubnight-ului Selectro: SUIE PAPARUDE

In ideea unei seri de-a dreptul memorabile, plusam de data aceasta si cu cei mai responsabili party-makers pe care ii cunoastem: BULLY, D-LAID si NOTSOCOMMONDJ si completam cu sound-ul traditional din OtherSide – House si Techno, sub indrumarea lui DAN ENE, a gazdei MARIKA si a rezidentului GREEG.

Obiectivul? Unul simplu, sa ne tinem unii pe altii minte pana la toamna!

Despre Suie Paparude:

Dupa aproape 20 de ani de existenta, trupa Suie Paparude s-a inradacinat atat de bine in preferintele ascultatorilor incat a devenit sinonima cu principalul promotor al muzicii electronice romanesti.

Dupa 7 albume, colaborari cu diversi artisti si performance-uri alaturi de nume ca Moby sau Depeche Mode, trupa a luat o noua forma – cooptand-ul pe MC Bean – si a imbratisat un sound ceva mai futurist cu influente Breaks, Electro, Dubstep, House sau Fidget. Au lansat de-a lungul timpului nenumarate albume, printre care si cel mai recent: „E Suflet In Aparat” iar ultima perioada a fost si este in continuare plina de concerte si turnee.

Inainte sa bifeze cea mai mare parte a festivalurilor din vara aceasta, ne fac o vizita la ultima seara Selectro din sezon.

Pentru ca inca sunt cea mai prolifica trupa de muzica electronica din Romania, dar si pentru ca membrii sai sunt prieteni vechi Expirat si Selectro, punem capat serilor de miercuri pentru restul verii alaturi de ei.


Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Intrare: 15 lei
www.expirat.org

0 comentarii: