Artmark Historical Estate și în Ungaria



Artmark Historical Estate, divizia Artmark specializată în vânzarea monumentelor istorice și de artă, și-a extins din acest an operațiunile și în Ungaria.
 
Lansarea are loc cu două importante proprietăți oferite spre vânzare în zona lacului Balaton: domeniul viticol Liszkay și castelul Somssich. Prezentarea acestor proprietăți de o rară frumusețe, situate în cea mai atractivă zonă turistică a Ungariei, o puteți vedea pe http://artmarkhistoricalestate.ro/ungaria.html.
 
Artmark Historical Estate se concentrează pe atragerea atenției investitorilor internaționali în turism, inclusiv rețele hoteliere internaționale, asupra portofoliul de imobile istorice românești. Astfel s-ar putea reabilita, restaura și pune în circuit turistic-cultural bijuterii arhitecturale românești, încărcate de istorie, prea puțin cunoscute și adesea lăsate în ruină. Perfomanța aceasta a reusit-o deja Ungaria, iar Artmark Historical Estate încearcă să urmeze aceste bune practici.
 
Ultimele exemple de succes în demararea de proiecte de reabilitare și introducere în circuit turistic sunt: vila Știrbey din Mamaia, castelul Salbek din Petriș (Arad) și castelul Pogany din Păclișa (Hunedoara).

0 comentarii: