#concert: Natalie Imbruglia la Bucuresti: Program si reguli de acces

Natalie Imbruglia aduce in premiera in Romania hiturile care au facut-o celebra in cadrul unui show acustic, sambata, pe 29 aprilie la Beraria H din Bucuresti!
 
Programul evenimentului este urmatorul:
20:00 - Acces Public
22:30 - Concert Natalie Imbruglia
 
FOARTE IMPORTANT: Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa va rezervati si masa la Beraria H direct prin telefon la 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si veti fi sunati inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau pe email la vreau@berariah.ro .
 
Nu se fac rezervari fara biletele cumparate. Toate biletele au loc la masa. Numarul de bilete este limitat! Beraria H se ocupa in mod exclusiv de aceste rezervari!
 
Despre Natalie Imbruglia
Natalie Jane Imbruglia este o cantareata de origine australiana a carei voce a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita melodiei "Torn", o reinterpretare a piesei cu acelasi titlu ce apartine formatiei rock americane Ednaswap. "Torn" a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor si i-a adus artistei numeroase premii importante precum "MTV Video Music Award for Best New Artist", "MTV Europe Music Award for Best Song", "Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist" precum si trei nominalizari la premiile Grammy.
 
Actrita, cantareata si fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock "Natalie Imbruglia - Alanis Morissette - Sheryl Crow" ce a dominat in anii '90 televiziunile si radiourile din intreaga lume. Materialele sale au fost vandute in zeci de milioane de exemplare pe intregul glob, iar albumul de debut "Left of the Middle" detine in continuare recordul pentru "Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist". In 2004, Natalie a fost clasata pe locul 6 in topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografica i-a adus roluri in pelicule de succes precum "Johnny English" (2003), "Closed for Winter" (2009) sau Underdogs (2013).
 
Cel mai recent album al artistei, "Male", a fost lansat in vara anului 2015 si este o incercare inedita si curajoasa de a reinterpreta intr-o maniera feminina si delicata nu mai putin de treisprezece piese compuse si cantate de voci barbatesti celebre. "Male" a fost primit foarte bine atat de critici, cat si de fanii artistei.
 
www.twitter.com/natimbruglia
www.facebook.com/natalieimbruglia
www.instagram.com/natalie_imbruglia
 
Referinte muzicale:
Torn ("Left of the Middle" - 1997) - www.youtube.com/watch?v=VV1XWJN3nJo
Wrong Impression ("White Lilies Island" - 2001) - www.youtube.com/watch?v=3Vt0d9YlTC4
Shiver ("Counting Down the Days" - 2005) - www.youtube.com/watch?v=ZwAd_ag9Q0E
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

0 comentarii: