Stoned Jesus va asteapta la SoundArt Festival si saluta fanii din Romania



Avand in vedere ca ne mai desparte doar o luna de SoundArt Festival, Stoned Jesus au pregatit un mesaj pentru fanii care vor veni sa-i vada la Bucuresti, in Quantic Club, in perioada 4-7 mai.

Video-ul poate fi urmarit la urmatorul link:
https://www.facebook.com/soundart.rofest.5/videos/198119644014603/

STONED JESUS: cu siguranța cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainienii de la Stone Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cat si pe cele trei albume de studio lansate pana in acest moment.


Programul festivalului pe zile va fi anuntat foarte curand.

SoundArt Festival – 4-7 mai, Quantic Club:
In line-up-ul festivalului se regasesc: Exivious, Stoned Jesus, Nightstalker, White Walls, Green Yeti, Roadkill Soda, Wooldozer, Groove Therapist, Tragic, September Code, Minraud, Hesperion, Arashai, Avalache Street, COD, Risin Sabotage, Chaplin’s Dream.

Eveniment consacrat contemporaneitatii, SOUNDART Festival gireaza pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte sustinute de numeroase si importante trupe apartinand sferelor rock Stoner si Progressive ale Europei.

Pentru mai multe informatii sau orice fel de intrebari, puteti accesa pagina evenimentului de pe FB http://bit.ly/2gXs852 sau site-ul oficial www.soundartfest.ro

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

0 comentarii: