DoR Live: Revista prinde viață

Vrei să vezi cum e o revistă vie? DoR Live transpune pe scenă conceptul și dinamica unei reviste, alături de unii dintre cei mai creativi și relevanți jurnaliști și artiști ai momentului. Poveștile din show stau sub semnul generațiilor – a ce le diferențiază, unește sau definește.

Timp de două ore vei fi parte dintr-o revistă-spectacol, pe care o trăiesc doar cei din sală: o succesiune de povești ordonate și conectate ca să transmită o experiență. Te invităm să iei un loc în sală ca să te bucuri de spectacol. Pregătește-te pentru citiri, interpretări, muzică live, scurtmetraje, dans, teatru și alte surprize.

La final, te invităm să rămâi cu echipa DoR și cu cei care au urcat pe scenă la un pahar cu vin și-o porție de socializare.

UNDE: CinemaPRO (bd. I. C. Brătianu, nr. 6)
CÂND: Joi, 4 mai. Spectacolul este programat să înceapă la ora 19:00. Accesul se face de la 18:30, prin str. Ion Ghica (fosta intrare).
CÂT: 40 de lei: http://bit.ly/Bilete-DoR-Live.

Facebook event

Important: Show-ul fusese programat inițial pentru 30 martie (https://www.facebook.com/events/630334980489288/). Biletele cumpărate pentru acea dată rămân valabile. Dacă nu reușești să ajungi și dorești returnarea banilor, o poți face până pe 24 aprilie (inclusiv), printr-un email la office@eventbook.ro, în care să menționezi numărul comenzii pentru care se solicită refund (îl găsești în subiectul mailului primit odată cu biletul cumpărat). Cererile vor fi rezolvate în termen de cinci zile lucrătoare de la data solicitării.

Eveniment organizat de DoR (Decât o Revistă).
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).
Cu sprijinul AQUA Carpatica și Peroni Nastro Azzurro.
Parteneri media: RADIO GUERRILLA și Scena9.
Ilustrație de Paula Rusu​.
//
Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

0 comentarii: