Trooper face "Scandal” pe 28 octombrie la Arenele Romane!

Trooper anunta un nou show in Bucuresti pentru toamna acestui an! Concertul va avea loc pe 28 octombrie, la Arenele Romane, in cortul incalzit. Evenimentul marcheaza peste 20 de ani de cand formatia face neintrerupt "scandal” pe scena muzicala din Romania si va aduce in prim-plan cele mai cunsocute si indragite piese Trooper, alaturi de elemente surpriza. Daca ai crescut cu “Tari ca muntii”, “Amintiri”sau “Strigat,” dar si daca "In ziua a opta” ori "Anul sarpelui” se afla in topul preferintelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!
 
Mai multe aflati chiar de la solistul Trooper, Alin Coiotu’ Dinca: "Concertul asta este special mai ales pentru ca oamenii care iubesc Trooper vor vota setlistul. Daca exista piese pe care nu le-au mai auzit de multa vreme, sau poate nu le-au auzit niciodata, acum este momentul sa-si adune prietenii si sa voteze pe pagina oficiala a evenimentului. Despre numele concertului pot sa-ti spun atat: in primul rand, fanii Trooper s-au adunat intr-un grup minunat care se numeste "Scandal". In al doilea rand, am ales imaginea asta de pe afis ca un fel de alter ego al fiecaruia. Sunt sigur ca traim vremuri in care zilnic ne dorim sa avem o reactie in fata mizeriilor care se intampla in jurul nostru. Sunt sigur ca nu trece o zi sa nu fim socati de ceea ce se petrece in politica asta minunata."
 
Pentru reintalnirea cu Trooper din 28 octombrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
 
50 de lei intrare generala și 
70 de lei in ziua spectacolului 
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua  iabilet.ro/retea
 
In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

0 comentarii: