Jackson Crack lanseaza albumul de debut la sfarsitul lui aprilieTrupa ucraineana de rock Jackson Crack lanseaza albumul de debut la sfarsitul lunii aprilie. Acesta poarta numele de “Start to Breathe”, iar trupa va pleca intr-un turneu de promovare prin Romania si Bulgaria in luna mai.
 
Teaser “Start to Breathe”: https://www.youtube.com/watch?v=rbwr5a85Nq8
Madman Dance video: https://www.youtube.com/watch?v=VLnxuM4V8yw
 
Jackson Crack s-a format in 2014 si pentru inceput, trupa a fost influentata de trupe clasice de rock precum Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd si Queen. Mai tarziu, trupa a cazut sub influenta trupelor moderne precum System of a Down, Dream Theater si Mastodon. Acest amestec de rock vintage si modern plus metal a dus la nasterea unui sound nou si a unui mod de compunere unic.
 
Sound-ul trupei creeaza o sinteza a hard rock-ului din anii ’70, grunge si alternative. Mai mult de atat, Jackson Crack experimenteaza si cu sonoritati imprumutate din blues, jazz si progressive rock.
 
Jackson Crack au lansat pana in momentul de fata un demo, doua videoclipuri, cinci clipuri live din studio si trei single-uri. Ca activitate live, trupa se poate lauda cu mai mult de 100 de concerte in Ucraina.
 
Datele turneului de promovare:
10 mai – Iasi / Rock’n Rolla
11 mai – Varna / Vintage 33
12 mai – Svishtov / Merock & Blues
14 mai – Svishtov / Club Disorder
16 mai – Craiova / Factory Events
17 mai – Timisoara / Manufactura
18 mai – Cluj Napoca / La Tevi
20 mai – Suceava / 31 Motors Club
 
Jackson Crack Official FB: https://www.facebook.com/jacksoncrack/

0 comentarii: