Suie Paparude - BT Live #16

ȘUIE PAPARUDE
@BT Live powered by Banca Transilvania

Open doors: 20.30h
Intrare: 30 lei
Biletele sunt disponibile în avans în Control ( la bar) sau online pe https://eventbook.ro/music/bilete-suie-paparude-bt-live-16-control-club

FB event
-------------------------------
Seria BT Live 2017 se încheie cu Șuie Paparude, trupa care a și deschis cu mare succes proiectul inițiat de Banca Transilvania.

Șuie Paparude și-au delectat fanbase-ul atât de numeros și variat fără a face compromisuri, printr-un stil fresh și divers, ce oscilează de la break beat la new wave, electroclash și dubstep – pe parcursul a celor nouă albume, numeroase videoclipuri și a miilor de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani de activitate.

Șuie Paparude și-au câstigat și consolidat poziția de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronica alternativă, cu mare priză la publicul mainstream. Succesul lor nu a dus la plafonarea artístică, ci dimpotrivă, a motivat un update permanent și căutarea continuă a unui vibe creativ pozitiv.

www.facebook.com/suiepaparude.ro
-----------------------------------------
Seria de concerte BT Live inițiată în 2016 de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control, reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

În 2016 au mai concertat în cadrul BT Live: Șuie Paparude, Alternosfera, Baba Dochia și Satellites, Golan, Travka, FiRMA, Alexandrina, Vița de Vie.
www.youtube.com/watch?v=XmIL_DG45kE

Seria a continuat în 2017:
www.youtube.com/watch?v=vDGOR_fAwV4

Banca Transilvania şi Control Club își reafirmă susținerea pentru muzicienii români prin inițiativa BT Live şi se asigură că experienţa ta de concert va fi una memorabilă!

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

www.bancatransilvania.ro

0 comentarii: