BURGERFEST 2017: Verde la cei mai buni burgeri!

A treia editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 19 si 21 mai, la Verde Stop, in Bucuresti.
 
Burgerul gourmet a urcat in preferintele iubitorilor de mancare buna si nu mai inseamna de mult doar un banal produs de fast food, nesanatos si lipsit de savoare. Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare revine la BURGERFEST, intr-o editie si mai mare si mai gustoasa.
 
Astfel, cea de-a treia editie BURGERFEST va avea loc intre 19 si 21 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, Barbu Vacarescu 162 – 164, iar biletele se vor putea cumpara prin IaBilet.ro.
 
Minunatul spatiu de la Verde Stop, gazda de traditie a festivalului, si-a extins suprafata pentru a acomoda cat mai multi pofticiosi, dar si-a pastrat iarba verde si atmosfera aparte, un refugiu plin de verdeata, in inima orasului.


BURGERFEST 2017 isi imbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregatiti dupa retete traditionale, altii surpinzatori si inovativi: de la carnea de vita Black Angus, la burgeri cu carne de rata, miel sau capra, pana la combinatii surpinzatoare cu branzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare, orice pretentios va gasi ceva care sa-i trimita papilele gustative...  direct in Rai.
 
Numarul de restaurante participante a crescut si el semnificativ, astfel ca anul acesta BURGERFEST se lauda cu cel putin 25 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Targu Mures, Timisoara sau Ramnicu Valcea.
 
Pe langa cele de mai sus, publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarba verde, de cinci concerte, 3 DJ care se vor ocupa de ambianta si multe activitati extra, dedicate celor mari, dar si celor mici. In plus, ca in fiecare an, cateii sunt mai mult decat bine veniti in spatiul festivalului.
 
BURGERFEST va desemna pentru al treilea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalitati relevante din domeniul culinar.
 
Competitia CEL MAI BUN BURGER are loc din nou si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentantii restaurantelor prezente in competitia dedicata profesionistilor.
 
Inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale, o fotografie a concurentului si cateva cuvinte despre de ce cred ca burgerul lor este cel mai bun.
 
Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de inscriere este 3 mai.
Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamemntele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
 
Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 12 mai, abonamentele vor avea pretul promotional de 39 de lei.
 
BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.
 
Powered by Kiss FM
 
Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival
Web: burgerfest.ro

0 comentarii: