„Falling Sky” – noul album al trupei Scarlet Aura se bucura de un nou videoclip inedit!

In emisiunea matinala de la Antena 1 Scarlet Aura a facut public videoclipul mult asteptat al melodiei „Immortal in your eyes”, una din cele mai iubite de pe noul disc!

Cristiana Mongol Stancu – campioana mondiala la Kickbox si MMA isi joaca propriul rol dar adus la extrem: aceasta se refugiaza intr-un parc auto unde si-a facut casa dintr-o duba parasita dupa un accident cumplit de pe ringul de lupta; incercand sa iasa din starea de ratare pe care o simte aceasta se lupta cu cele trei frici pana cand ajunge in final sa imbratiseze moartea. Jocul Cristianei, regia realizata de Mircea Ghibort Ghinescu, melodia „Immortal in your eyes” si mesajul acesteia se impletesc frumos intr-o poveste dura a luptei pentru supravieturie sau mai mult, pentru imortalitate.

„Ma pregatesc pentru Hollywood iar in filmarea acestui videoclip consider ca mi-am facut incalzirea. Multumesc tuturor pentru incredere si munca iar trupei Scarlet Aura ii doresc sa aiba acelasi instinct puternic si viziune in muzica si in mesaj...” – a declarat Cristiana Mongol Stancu.

Filmarile au avut loc intr-o zi ploioasa si racoroasa din Septembrie 2016 si desi au durat aproximativ 48 de ore continue, atat membrii trupei cat si actorii implicati s-au bucurat si s-au prezentat la modul profesionist pe platoul de filmare.
Aura ne da cateva detalii de la filmari: „Eu am jucat minunatul rol al mortii... A trebuit sa mestec un clei negru, sa stau desculta in ploaie si frig dar mai mult de atat am avut si viermisori pe maini si picioare... Recunosc, a fost o provocare dar consider ca m-am descurcat si am facut intocmai ce mi-au cerut regizorul si producatorii... ce sa zic? Abia astept urmatoarele filmari!”

Puteti urmari videoclipul „Immortal in your eyes” aici.

 
Din echipa de filmare au facut parte:
-       producători: Matei Tăutu, Andrei Dan Hurchi
-       regia : Mircea Ghibortz Ghinescu
-       montaj: Matei Tăutu, Laurențiu Mareș
-       colorizare: Răzvan Dimitriu
-       electrică: Florin Nuțu
-       grip: Laur Harasim
-       make-up: Rodica Georgescu
-       efecte speciale: Fane Alexandru Ionică
-       costume: Mihaela Asandei
 
Aflata in turneul  de promovare „Falling Sky” , Scarlet Aura pregateste un spectacol exceptional pe data de 27 Aprilie pentru scena mare a clubului Quantic din Bucuresti iar in curand vor fi anuntati si invitati speciali ce vor urca pe scena alaturi de trupa!

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut. Albumul contine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z - producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internationale. 

Biletele pentru concertul din 27 martie se găsesc, în format electronic, pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) precum si in ziua concertului la intrare.
 
Scarlet Aura inseamna: 
Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Catalin Ungureanu – bass, Sorin Ristea – tobe

Mai multe despre Scarlet Aura gasiti pe www.scarletaura.net

0 comentarii: