Scarlet Aura anunta invitatii din cadrul concertului de lansare „Falling Sky” programat pe 27 aprilie

Scarlet Aura a anuntat invitatii speciali ce vor urca pe scena alaturi de trupa in cadrul concertului de lansare al noului album „Falling Sky” din 27 aprilie. Radu Almasan de la Bosquito, Cornel Ilie de la Vunk, Alin „Coiotu” Dinca de la Trooper si Vlad Gorneanu „Vlase” de la ZOB vor fi prezenţele care vor completa un show impresionant! In deschiderea evenimentului din capitala vor performa formatia autohtona Etheric şi muzicienii bulgari din Krossfire.
 
Aflata in turneul  de promovare „Falling Sky” , Scarlet Aura pregateste un spectacol exceptional pentru scena mare a clubului Quantic din Bucuresti!!
 
Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut. Albumul contine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z - producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internationale.

Biletele pentru concertul din 27 martie se găsesc, în format electronic, pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) precum si in ziua concertului la intrare.

Scarlet Aura inseamna: 
Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Catalin Ungureanu – bass, Sorin Ristea – tobe
 
Mai multe despre Scarlet Aura gasiti pe www.scarletaura.net, iar detalii si cele mai recente informatii despre concertul de lansare sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/1842586075996786/

0 comentarii: