Audience Award Film Festival – ediția sing-along!



Între 21 și 23 aprilie, Audience Award Film Festival te invită să cânți la Cinema Muzeul Țăranului la o ediție specială sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente: „La La Land”, „Once”, „Mamma Mia!”. Cea de-a doua ediție  a festivalului revine cu o selecție de filme premiate de publicul marilor festivaluri ale lumii dar și seri speciale de muzică la Clubul Țăranului din capitală. 

„La La Land” în regia lui Damien Chazelle, recompensat cu șase premii Oscar în 2017, printre care cel mai bun regizor, cea mai bună actriță sau cea mai bună coloană sonoră, deschide seria proiecțiilor musical de la Audience Award Film Festival. Vineri, 21 aprilie, de la ora 20:00, spectatorii au ocazia să vizioneze filmul cântând, pe versurile celebrei piese „City of Stars” care a adus filmului și Oscarul pentru cea mai bună melodie. Recompensat cu Premiul Publicului la Festivalul de la Toronto, „La La Land” surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri, Mia (Emma Stone) și Sebastian (Ryan Gosling) în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.  

Proiecția filmului va fi urmată de un concert special Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu, la Clubul Țăranului, de la ora 22:00.

Unul dintre preferatele regizorului Steven Spielberg din 2007, Once, regizat de John Carney, este la rândul său deținătorul premiului Oscar pentru cea mai bună melodie. Piesa Falling Slowly a fost scrisă, compusă și interpretată de Glen Hansard și Marketa Irglova, protagoniștii filmului care ar putea fi considerat cel mai bun film muzical al generației noastre” după cum aprecia Michael Phillips de la Chicago Tribune. „Once” a câștigat Premiul publicului la Sundance și la la Festivalul de la Dublin și va fi proiectat la Audience Award Film Festival pe 22 aprilie, de la ora 20:00. Shannon Ceili Band și invitații Ștefan Orheanu și trupa Irish Way continuă seara iralndeză, de la ora 21:30, la Clubul Țăranului, cu muzică și dansuri tradiționale.  

Duminică seara, publicul va putea cânta „Honey, Honey", „Dancing Queen", „Voulez-Vous" sau alte piese celebrele ale trupei ABBA, alături de personajele interpretate de Meryl Streep și Pierce Brosnan, la proiecția sing-along „Mamma Mia!”. „ABBA-solutely fabulous” scria Daily Mail despre filmul care a fost recompensat cu premiul publicului la People's Choice Awards, 2009 și nominalizat la Globurile de Aur. Filmul este programat pe 23 aprilie de la ora 20:00 ți va fi urmat de un Karaoke Party cu melodii celebre din filme, la Clubul Țăranului, de la ora 22:00.

Biletele la filme pot fi achiziționate la Cinema Muzeul Țăranului, pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook. Prețul unui bilet este de 10 RON.

Concerte:
21 aprilie, ora 22:00  – Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu
Promoție Early Bird doar între 7 – 17 aprilie:
Cumperi un bilet la orice film din Audience Award Film Festival și ai acces la un bilet cu preț special – 20 RON – la Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov și Alex Neagu! Promoția este valabilă doar pe eventbook.ro, la standul eventbook din cadrul Târgului de Florii de la MȚR (7-9 aprilie) și la sediul Eventbook. După perioada promoției, prețul unui bilet la acest concert este de 40 RON.

22 aprilie, ora 21:30  – Shannon Ceili Band. Invitații Ștefan Orheanu și trupa Irish Way
Preț bilet: 20 RON. Biletele pot fi achiziționate pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

23 aprilie: Karaoke Party. Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films și Asociația Cinemascop și este realizat cu sprijinul Catena, IQOS și al Institutului Cultural Român. Parteneri: Cinema Muzeul Țăranului, Muzeul Țăranului Român, Clubul Țăranului, Swedish Film Institute, Freeman Entertainment, RoImage, Independența Film, Asociația Irish Way, Shannon Ceili Band.

Parteneri media: Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziare.com, Zile și Nopți, Cinemagia, LiterNet, Ziarul Metropolis, All About Romanian Cinema, Umblat.ro.

„La La Land” este distribuit în România de Freeman Entertainment iar „Once” și „Mamma Mia! ” de RoImage.
***
Mai multe informații pe www.filmedefestival.ro/audience-award-ff/

0 comentarii: