Archer Nation vor deschide concertul Annihilator

Pe data de 19 Noiembrie Annihilator se reintoarce in Romania si va urca pe scena din Quantic. In deschiderea formatiei din Canada va sustine un concert trupa Archer Nation.
 
Archer Nation vin din California fiind un trio care abordeaza un heavy metal clasic in care totusi melodicitatea isi face simtita prezenta.
 
Au 15 ani de activitate, bazele formatiei fiind puse in 2004. In acelasi an au lansat si primul material, EP-ul 'Archer'. Doi ani mai tarziu, in 2006 au oferit fanilor primul album intitulat 'Doom$day Profit$'. Au mai urmat doua album si un EP, cel mai recent, fiind 'Beneath the Dream', album lansat anul acesta pe 15 Februarie.
 
Pana acum Archer Nation au sustinut turnee atat in America de Nord cat si in Europa.
 
In momentul de fata Archer Nation inseamna:
Dylan Rosenberg-  Voce/Chitara
Dave De Silva - Bass
Keyhan Moini - Tobe
 
Asadar, pe 19 Noiembrie, in Club Quantic din Bucuresti ne vom intalni cu Annihilator si Archer Nation.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- presale: 75
- la acces: 100
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: