1/3/40/100


O nouă formulă de abordare a pieței de artă pentru tinerii iubitori de frumos: 1/3/40/100, a casei de licitaţii dedicate artei contemporane tinere din Europa de Est, Lavacow.
 
Lavacow și ale sale licitații de artă Supercontemporană, precum cea din data de 10 iulie, promovează trimestrial pe artiști tineri emergenți, sub 40 de ani, de la care selectează lucrări semnificative, la prețuri de pornire foarte mici, majoritatea sub 500 de euro.
 
Practic, Lavacow ajută începutul, gândul bun al oricărui tânăr care vrea să își construiască o colecție și să testeze statutul de colecționar, căruia îi plac provocările și nu trebuie să aștepte mult timp pentru a se bucura de rezultatul creșterii valorii artistului și, implicit, a lucrărilor de artă tânără achiziționate. Lavacow încurajează colecționismul în România, sprijinind tânăra generație de artiști și de colecționari.
 
Astfel, licitația online include 100 de lucrări ale unor artiști deja afirmați: Mircea Cantor, Șerban Savu, Mircea Suciu, Dumitru Gorzo, Gheorghe Fikl, Gili Mocanu, Felix Aftene, Francisc Chiuariu, dar și lucrări ale acelora care bat la poarta afirmării ca: Victor Fota, Cristina Gagiu, Liviu Mihaiu, Claudiu Ciobanu, Andrei Ciurdărescu, Alina Slimovschi, Mădălina Andronic și mulți alții.

0 comentarii: