Magazinul Torry Milano s-a deschis și în București - Costume bărbătești de lux ieșite din tipare

Miercuri, 19 iunie, începând cu ora 19:00 a avut loc deschiderea oficială a magazinului de costume bărbătești de lux, Torry Milano, în Mall Promenada.

Vedete din lumea fotbalului și alte persoane publice au fost prezente la inaugurarea magazinului, bucurându-se de prezentarea de modă oferită de tânărul designer. Echipa Torry Milano este fericită să aducă o pată de culoare în peisajul costumelor bărbătești de lux din București, prin calitatea și rafinamentul cu care sunt deja obișnuiți prietenii casei de modă.

Torry Milano este mai mult decât un brand. Este pasiunea unor designeri dedicați excelenței, măiestriei în execuție , atenției la detalii și standardelor superioare de calitate. Fiecare piesă vestimentară este o opera de artă, fiind concepută impecabil pentru clienții cu aceeași dragoste pentru modă, excelență, frumusețe și rafinament.

La Torry Milano se lucrează  împreună cu clienții pentru a le oferi o experiență unică și personală de shopping. De aceea în magazine este mereu un designer specializat care să ii ajute să își definească stilul, să creeze o ținută specială, armonioasă până la ultimul detaliu și perfectă pentru orice ocazie.
Noi credem în calitatea supremă și din acest motiv toate materialele folosite cum ar fi pielea naturală, mătasea sau lâna naturală, sunt de cea mai înalta calitate, durabile și selectate în mod responsabil.

Satisfacția clienților este nucleul în jurul căruia se construiește Torry Milano. Cu obiective clare pe termen lung și un angajament etic solid, Torry Milano investește  masiv în dezvoltarea brandului și promovarea unui dress-code responsabil, proaspăt și exclusivist pe piață din România.
Lanțul de magazine Torry Milano este prezent în Cluj, București și online pe site-ul  torry.ro

Combinând cele mai frumoase țesături din lume, alese special din fabrici de renume din Italia cu design exclusive și elegante, Torry Milano va prezintă o colecție complete de produse unice pe piață.

0 comentarii: