B.U.G MAFIA - Romanie, Fa Galagie!: Program si Reguli de Acces

Pe data de 8 iunie 2019, la Arenele Romane va avea loc "Romanie, Fa Galagie!”, festival urban prezentat de B.U.G. Mafia.
 
Alaturi de B.U.G. Mafia, afisul "Romanie, Fa Galagie!” 2019 ii va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee. Aceasta va fi cea de a doua editie "Romanie, Fa Galagie!”, dupa show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, in 2017, care i-a avut ca invitati pe Grasu XXL, CTC, Killa Fonic si DJ Oldskull.
 
REGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 16:00 iar concertele incep de la 16:00. Concertul are loc in aer liber!
La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
- sticle, conserve,
- mancare sau bauturi de orice fel,
- artificii, arme, obiecte periculoase,
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.
 
CATEGORII DE BILETE SI BRATARI
- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
- Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
- Posesorii de bilete la categoriile Premium si Golden Ring vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi bratara la acces.
- Posesorii de bilete la categoria Premium vor avea loc in tribuna, acces prioritar si acces la bar VIP.
- Posesorii de bilete la categoria Golden Ring vor avea acces in zona din fata scenei fara loc.
- Locurile pe scaune in categoria Premium si Acces General se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate.
 
PROGRAM
16:00 - Open Doors
16:00 - 17:20 - Warm-Up Bad & Boujee
17:30-17:50 - CHIMIE
18:00-18:30 - NOSFE
18:40-19:10 - NANE
19:20-19:50 - KILLA FONIC
20:00 - EL NINO
21:00 - B.U.G. MAFIA
 
JETOANE
- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida
- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!
 
ACCESUL COPIILOR
- Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.
- Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil.
- Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult
- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.
 
BILETE
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara, urmatoarele preturi:
- Presale Premium - 189 lei
- Presale Golden Ring - 120 lei
- Presale Acces General - 79 lei
- Supliment Aftershow Meet&Greet - 2500 lei
- Supliment Backstage Tour - 450 lei
- Supliment Soundcheck Access - 200 lei
 
La intrare, biletele vor fi disponibile in limita locurilor disponibile si vor avea urmatoarele preturi:
- Premium - 200 lei
- Golden Ring - 140 lei
- Acces General - 90 lei

0 comentarii: