Pedalam Cu Stil: The Dandy Run X, Summer Edition

Va invitam sa ne insotiti la a X-a editie #TheDandyRun, Summer Edition, sambata 22 iunie 2019, incepand cu orele 14:00 la Funky Lounge Herastrau( Intrarea Pescarus ) deoarece vom pedala cu stil in jurul Bucurestiului in cele mai cool outfituri!
 
The Dandy Run este o plimbare urbana cu bicicleta, dar atentie…Este o plimbare in stil! Luam cu asalt bulevardele Bucurestiului in cele mai prezentabile costume & fuste de cycling si pedalam printre atractiile iconice ale capitalei.
 
Incepand cu orele 14:00, ne vom intalni la Funky Lounge Herastrau unde ii vom astepta pe toti participantii la parada, timp de o ora, iar de la orele 15:00 vom incepe sa pedalam catre Parcul Izvor la IEsc 2019 – urban, contemporan, românesc unde vom servi cate un I, Bubble Waffle
 
Traseul este urmatorul: Parcul Herastrau – Bulevardul Aviatorilor – Calea Victoriei – Bulevardul Regina Elisabeta – Parcul Izvor.
 
Se cere imbracaminte adecvata. Costume albe, pantaloni trei sferturi, papioane si berete, le incurajam pe toate. Dati tot ce aveti mai bun pentru inaltele distinctii care vor fi acordate pentru “Cel mai bine imbracat domn” si “Cel mai bine imbracata doamna”.
 
Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste albe, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, camasi, fuste de cycling, cravate sau esarfe din matase.
Stergeti-va praful de pe velociped sau bicicleta cu aer retro, vom da premiu pentru cea mai frumoasa bicicleta vintage!
 
Dress Code: Wear White’
 
Donatie Recomandata: 30 lei ( include welcome drink & I, Bubble Waffle )
 
Parteneri: Funky Lounge Herastrau / I, Bubble Waffle /

0 comentarii: